Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ–ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 1–1

Πανηγυρικό στιγμιότυπο από παλαιότερο αγώνα της Μάχης

Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου μετά και το ισόπαλο 1-1 εντός έδρας με την Μάχη Μαραθώνος, ανακοίνωσε την πρόσληψη του προπονητή Χρήστου Λάμπρου στην θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Θεοδωρίδη. Στον πάγκο, κατά την διάρκεια του αγώνα, κάθισε ο Γρηγόρης Ίσσαρης. 
Πάντως, η εμπειρία των παικτών του Ολυμπιακού δεν στάθηκε ικανή να δώσει νικηφόρο αποτέλεσμα, σ’ ένα παιχνίδι που ήλεγχε η Μάχη και μάλλον εδικαιούτο την νίκη.
Οι γηπεδούχοι δεν είχαν σωστή ανάπτυξη και κατάφεραν στο α’ ημίχρονο να φθάσουν κοντά στην επιτυχία τέρματος μόνο σε μια φάση (27’) που ο Βιδάλης με σουτ τράνταξε το δοκάρι του Τσούνη.
Αμέσως μετά (29’) οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-1 με τον Παπαδόπουλο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δημιούργησαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα αλλά οι κεφαλιές των Μίχα και Νταή (από καλές θέσεις σε ισάριθμες σέντρες) σε διαφορετικές φάσεις, κατέληξαν άουτ.
Στο β’ μέρος η Μάχη έμεινε από νωρίς (48’) με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σωτηριάδη με 2η κίτρινη κάρτα. Όμως, πάλι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει σημαντικές ευκαιρίες και μόλις στο 77’ από κτύπημα κόρνερ του Τσουμάνη, ο Αρκουμάνης με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1.
Στα τελευταία λεπτά έγινε πραγματική μάχη, καθώς οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες, όταν ο Παπασταθόπουλος απεβλήθη (87’) με απευθείας κόκκινη (αντιμίλησε στον διαιτητή την ώρα που γινόταν ο ίδιος αλλαγή) και οι γηπεδούχοι είχαν δύο επικίνδυνα σουτ που απέκρουσε ο Τσούνης.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Δ. Τζαφόλιας, Μήταρης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Σκόρδας, Ρακιτζόπουλος (62’ Στεφανή), Βιδάλης (66’ Ζυγούρης), Μπερμπάντης, Κάππος, Αρκουμάνης, Βαζέχα, Παπαγεωργίου, Χρ. Τσεβάς (71’ Στεφανής), Κ. Τσεβάς (55’ Τσουμάνης).

ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλα (90’ Μεταξάς), Αλ. Κοροβέσης, Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Χατζηπέτρος, Παπασταθόπουλος, Νταής, Καχόπουλος (72’ Καραλής), Μίχας, Ελ. Παπαδόπουλος (83’ Σένε). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money