Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 2–0


Παρ’ ότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 15’, ο Αυλώνας νίκησε γηπεδούχος τον Γέρακα με 2-0. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 λόγω αποβολής του Νάνου (απευθείας κόκκινη για επικίνδυνο παίξιμο) αλλά είχαν την ψυχραιμία να αναδιοργανωθούν και να πετύχουν δύο τέρματα στο 70’ και στο 80’ με τον νεαρό Κούκκο.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να προηγηθούν και στο α’ και στο β’ ημίχρονο, με τους Καραμολέγκο, Τοσσουνιάν και Βλαχιώτη αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί και στο τέλος απογοητεύθηκαν… Ο τραυματισμός και η αποχώρηση του Σιμπλέβσκι επέδρασε αρνητικά στην ομάδα του Γέρακα.
Ο πάντοτε δυναμικός Αυλώνας, παρέταξε ομάδα μόνο με δικά του παιδιά, καθώς οι μεταγραφές του καλοκαιριού δεν …ευδοκίμησαν. Την τεχνική – προπονητική ευθύνη των ομάδων του συλλόγου έχουν οι κ.κ. Θεολόγος Αγαθής και Ηλίας Οικονομίδης.
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Αχ. Παπαδόπουλος, Πανούτσος.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλαιοσπύρος, Καρίπης (73’ Βλάχος), Σωτ. Πάντος, Οικονομίδης, Ελευθεριάδης, Στάθ. Πάντος (65’ Πατσιαβούρας), Τσέλιος, Κούκκος, Νάνος, Κούφο (46’ Λιάπης).
ΓΕΡΑΚΑΣ: Ντάρας, Τσιροζίδης, Γιωτόπουλος (46’ Τοσσουνιάν), Καραμολέγκος, Ανδριώτης, Ι. Βλαχιώτης, Σιμπλέβσκι (69’ λ.τρ. Βλασσόπουλος), Μήλιος, Ζούρας, Αποστολίδης (76’ Χριστοφιλόπουλος), Λάζ. Βλαχιώτης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money