Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2–1

Η Λαυρεωτική με την σύνθεση του αγώνα της πρεμιέρας στη Νέα Μάκρη 

Αμφίρροπη αναμέτρηση και σημαντική νίκη της Λαυρεωτικής, που έμεινε με 10 παίκτες από το 61’ λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Χάλαρη.
Προηγήθηκαν 1-0 οι γηπεδούχοι με σκόρερ τον Ασλάνι στο 18’ μετά από προσπάθεια του Κοντογιάννη και ισοφάρισε (1-1) με καταπληκτική ενέργεια και σουτ ο Ντε Σόουζα στο 27’.
Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν αρκετά καλά και είχαν δύο ακόμη καλές ευκαιρίες στο 13’ με τον Ψαράκη και στο 43’ με τον Δάβαρη.
Οι προσπάθειες της Λαυρεωτικής να σημειώσει δεύτερο τέρμα, απέδωσαν στο 80’ όταν ο διαιτητής κατελόγισε πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Αναγνώστου επί του Τζώρα. Το πέναλτυ εκτέλεσε επιτυχώς ο Γιαχάεβ. Η Δόξα ζήτησε κι αυτή πέναλτυ στο 87’ σε παρόμοιο μαρκάρισμα αλλά ο διαιτητής δεν είδε παράβαση.
Από την καλή εμφάνιση της Λαυρεωτικής, αισθητή ήταν η απουσία του Κ. Παπαδόπουλου λόγω εργασίας.
Διαιτητές: Δραγάτης – Πολυχρονιάδης, Ρούντος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Παπακωνσταντίνου, Χασιώτης, Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Μακρής (25’ λ.τρ. Τζώρας), Α. Γιαχάεβ, Ασλάνι (73’ Σέμπρος), Κοντογιάννης, Τσιριγώτης (90’ Σελιμάς).

ΔΟΞΑ: Παππάς, Καζαντζής, Λιούμης (67’ Σύρος), Θεοχάρης, Αναγνώστου, Αμπεντινάι, Μπαρμπαρούσης (25’ λ.τρ. Σέργ. Παπαδόπουλος, 46’ Στέφ. Παπαδόπουλος), Ντε Σόουζα, Ανδρεάδης, Δάβαρης, Ψαράκης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money