Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 0–2


Ο Διόνυσος ήταν καλύτερος σ’ όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα ενώ το Καπανδρίτι προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Το α’ έληξε 0-0 με τον Διόνυσο να έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Δρόσου, το οποίο εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Μπαχούμας.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν, διατήρησαν την υπεροχή κι ευτύχησαν να προηγηθούν (0-1) στο 55' με τον Καρατσίκο. Το 0-2 σημείωσε στο 60' ο Σιδηρόπουλος και μέχρι το 80' έχασαν άλλες δυο καλές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ.
Το Καπανδρίτι το μόνο που κατάφερε, ήταν να απειλήσει στο τελευταίο δεκάλεπτο, με δυο πολύ καλές προσπάθειες που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Βάγγερ.
Διαιτητές: Μανιώτης – Λάμπρου, Τσέλιος.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Βάγγερ, Τορλαχίδης, Κώνστας, Γκέσουρας, Ζαχαρόπουλος, Μαρώλιας (80' Παλιούρας), Ραυτακόπουλος (46' Ζερμπίνης), Καρατσίκος, Αλεξανδρόπουλος, Δρόσος (68' Ράλλης), Σιδηρόπουλος.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Αλιάι, Σίνας, Πέτρου, Σελίστα, Πρόφκας (46' Παπαθανασίου), Μπύρωσης (62' Ν. Μελιράς), Λαμπρόπουλος (86' Γιαννόπουλος), Αθανασόπουλος, Καραμπιτιάνης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money