Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΚΟΡΩΠΙ 0–0

 Το ντέρμπυ του Λαυρίου έληξε ισόπαλο 0-0, μετά από συνάντηση που οι αντίπαλοι έδειχναν ευχαριστημένοι να μην χάσουν!
Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός επανεμφανίσθηκε ύστερα από πολύμηνη αγωνιστική απραξία και άφησε σχετικά καλές εντυπώσεις, διαθέτοντας ποιοτικό δυναμικό παικτών. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, χωρίς όμως να γίνουν ιδιαίτερα επικίνδυνοι επιθετικά. Μόνο στο 77’ έχασαν μια κλασσική ευκαιρία με τον Παπαγεωργίου.
Το Κορωπί πήρε για πρώτη φορά βαθμό στο Λαύριο από τον Ολυμπιακό! Κατέβηκε στο παιχνίδι με στόχο να μην δεχθεί τέρμα και τα κατάφερε. Είχε 1-2 ευκαιρίες στο α’ μέρος να σκοράρει, μετά από «στημένα» κτυπήματα, με τον Ρεντζή, αλλά δεν είχαν καμία τύχη… Στα τελευταία λεπτά του αγώνα απεχώρησε με τράβηγμα στο πόδι ο Χανιώτης και το Κορωπί έπαιξε για 10’ λεπτά με παίκτη λιγότερο, αφού είχαν γίνει οι αλλαγές.
Μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Ολυμπιακού Τάκης Μακροδημήτρης δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ιδιαίτερα μετά από αποχή 8 μηνών. Χαρακτηριστικά είπε: «Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Ήταν ένα δύσκολο ματς και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε βαθμούς! Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και ήδη έχουμε στρέψει την προσοχή μας στον αγώνα της Τετάρτης με την Θύελλα. Θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε την νίκη, παραμερίζοντας την κόπωση και τα προβλήματα. Στόχος μας είναι μια καλή πορεία και να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο».
Από την πλευρά του, ο προπονητής του Κορωπίου Γιώργος Παπαϊωάννου, σχολίασε: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και το αποτέλεσμα. Το Κορωπί πρώτη φορά πήρε βαθμό στο Λαύριο από τον Ολυμπιακό. Δεν είμαστε ακόμη απόλυτα έτοιμοι για τόσο δύσκολα παιχνίδια. Ιδιαίτερα στον επιθετικό τομέα. Το ρεπό της Τετάρτης, μας δίνει δικαίωμα καλύτερης προετοιμασίας ενόψει του ντέρμπυ με την Θύελλα, την ερχόμενη Κυριακή». 
Καλός ο διαιτητής Κορδολαίμης. Σωστοί στις υποδείξεις τους και οι βοηθοί Πανούτσος – Περδίκης. Στο 58’ απεβλήθη ο βοηθός προπονητή του Κορωπίου Σωτ. Παπαδημόπουλος, επειδή διαμαρτυρόταν έντονα στον διαιτητή. 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κύρκος, Βαφειάδης, Χύκα, Τσίκλος, Σαλλάκου, Πάνου, Βίλα, Πούλος (68' Μπεργιάννης), Παπαγεωργίου (77' Παράσχος), Κουρτάνοβιτς, Ελενας (53' Χρήστου).
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Μπανάι (46' Λυμπερόπουλος), Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγγος, Ρεντζής, Κερμέζο (58' Αλεξίου), Μαρινάκης, Χανιώτης, Πλάτανος, Σκαβάρας  (78' Θανόπουλος).
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money