Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 0–3

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΠΡΩΤΕΑΣ 0-3: Ο Μαμάκος με πέναλτυ σημειώνει το 1-0




















Δεύτερη νίκη για τον Πρωτέα σε δύο αγώνες πρωταθλήματος, δείχνουν ότι η ομάδα της Παλαιάς Φώκαιας ξανακτίζει το παλιό δυναμικό σύνολο που συνήθιζε να έχει…
Ο γηπεδούχος Νικηφόρος από την πλευρά του φάνηκε σχετικά βελτιωμένος απ’ το ματς της πρεμιέρας, αλλά και πάλι αποδείχθηκε «λίγος» με αντίπαλο μια ομάδα συγκροτημένη και με συγκεκριμένους προσανατολισμούς, όπως και στην πρεμιέρα με την Θύελλα...
Πάντως και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με 2-3 σημαντικές ελλείψεις καθεμιά.
Στο πρώτο ημίχρονο υπερείχε ο Πρωτέας (πέτυχε το 1-0 κι ένα δοκάρι) και οι γηπεδούχοι έκαναν (ή προσπάθησαν να κάνουν) αντεπιθέσεις. Στο β’ μέρος η υπεροχή ήταν του Νικηφόρου, αφού όμως οι φιλοξενούμενοι του άφησαν χώρο… Στο τελευταίο 25λεπτο της συνάντησης ο Πρωτέας σημείωσε άνετα δύο ακόμη τέρματα και επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του!
Ο Μακροδημήτρης είχε οριζόντιο δοκάρι στο 16’ με μακρινή σέντρα-σουτ από πλάγια θέση.
Το 1-0 έγινε με πέναλτυ που «κέρδισε» (κυριολεκτικά) ο Μαμάκος από τον Καραΐνδρο. Το εκτέλεσε ο Μαμάκος εύστοχα.
Το 2-0 σημείωσε στο 68’ ο Μινάι, μετά από μπάσιμο και ωραίο «σκαφτό» πλασέ.
Το 3-0 πέτυχε ο Γεωργίου στο 72’.
Οι τερματοφύλακες έκαναν αρκετές καλές επεμβάσεις. Πιο εντυπωσιακός ήταν ο Φελέσκουρας ενώ ο Θωμόπουλος δεν επέτρεψε να αμφισβητηθεί η κυριαρχία του στην μικρή περιοχή.
Απλώς καλοί ήταν οι περισσότεροι παίκτες του Πρωτέα, που εμφανίζεται αλλαγμένος από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ο Νικηφόρος χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά για να βρει τα «πατήματά» του. Άρεσε ο νεαρός Οικονομέας.
Διαιτητές: Μανιώτης – Δ. Τζαφόλιας, Δουλγεράκης.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Τσιάμης (74' Παππάς), Δημητριάδης, Καραΐνδρος, Τσιριγώτης, Δελμαδώρος, Οικονομέας, Δούβος, Ρίζος (76' Αναγνωστόπουλος), Σαρέλλης (85' Παπαθανασόπουλος), Ν. Καλούδης.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Πατρινός, Μπούσκος, Ποστόλης, Κατσούλας, Μαραγκός (58' Ρωμαΐδης), Μινάι, Γεωργίου (83' Φιλλής), Παπαντζίμας (75' Τσαμουράς), Μαμάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money