Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1–0




 Παλιές καλές εποχές έζησαν τα Γλυκά Νερά με την νίκη επί του «νταμπλούχου» Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου με 1-0. Με εμφάνιση αντάξια της ιστορίας του συλλόγου, οι παίκτες των Γλυκών Νερών απέδειξαν ότι διαθέτουν τις απαραίτητες αρετές για να διακριθούν στο εφετινό πρωτάθλημα. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός (με τον Βιδάλη να μιλάει διαμαρτυρόμενος συνεχώς στον διαιτητή), δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση και μόνο όταν δέχθηκε το γκολ αντέδρασε.
Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ήταν ο Γάσπαρης στο 51’, που εκμεταλλεύθηκε συνδυασμό της επίθεσης και πάσα του Μουτζακά, για να κάνει με πλασέ το 1-0. Μόλις στο 5’ ο Κουτρομάνος είχε δυνατό σουτ εκτός περιοχής στο δοκάρι.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι αυτοί δοκάρι σε σουτ του Τσουμάνη στο 58’ ενώ στο 63’ ο Κ. Τσεβάς ανετράπη από τον Γιαννούλη και ο διαιτητής Δραγάτης έδωσε πέναλτυ. Όμως με την υπόδειξη του βοηθού Πολυχρονιάδη, το πέναλτυ μετετράπη σε φάουλ, γιατί η ανατροπή έγινε εκτός περιοχής…
Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός είχε 3 πολύ καλές (απ’ αυτές που χαρακτηρίζονται κλασσικές) ευκαιρίες να ισοφαρίσει αλλά πότε ο Τσούκας και πότε η αστοχία δεν το επέτρεψαν.
Μέτρια η διαιτησία του Δραγάτη. Σωστοί στις υποδείξεις τους οι βοηθοί Πολυχρονιάδης και Κυριακόπουλος.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Αξιώτης (58’ Λάβδας), Χρ. Αντωνόπουλος, Γιαννούλης, Κοντζιάς, Βάρδας, Νάνος, Γάσπαρης, Μουτζακάς (88’ Τσαουσάι), Κουτρομάνος, Θεοφάνους (58’ Λούσιο Ντεντέους).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μπαλωμένος (46’ Ιατρού), Σκόρδας, Βιδάλης, Μπερμπάντης, Παπαγεωργίου, Αρκουμάνης (76’ Βαζέχα), Τσουμάνης, Ζυγούρης, Χρ. Τσεβάς (71’ Στεφανής), Κ. Τσεβάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money