Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 3–1









Σημαντική νίκη σημείωσε ο Παλληνιακός επί της Σταμάτας με 3-1. 
Στο α’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο αλλά οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν μία ευκαιρία και προηγήθηκαν 1-0 στο 20’ με γκολ του Κυριόπουλου. 
Στο β’ μέρος ο Παλληνιακός εκμεταλλεύθηκε τις αμυντικές αδυναμίες των φιλοξενουμένων, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο κι έχασε πολλές και καλές ευκαιρίες. 
Η Σταμάτα έδειξε σημάδια βελτίωσης αλλά χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά (ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα) για να είναι ανταγωνιστική σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.
Το 2-0 πέτυχε ο Τριανταφύλλου με πέναλτυ στο 62’ αλλά στο 74’ ο Βασιλάκος μείωσε σε 2-1. Στο 78’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Δημητρίου και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Καββαδίας στο 84’.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Ντόστης, Τσαλίκογλου.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Π. Μπούρας, Κούσης, Α. Καλούδης (38’ λ.τρ. Ηλ. Μπούρας), Αλβανός, Γρηγορόπουλος, Σιάσιος (46’ λ.τρ. Καββαδίας), Τριανταφύλλου, Κοβάνης, Νάκου, Κυριόπουλος (46' Καρπούσης).

ΣΤΑΜΑΤΑ: Μαμάης, Δημητρίου, Μαυρίδης, Μανωλόπουλος, Μπαξιβανάκης (25’ λ.τρ. Κουκάι), Σιαδήμας, Βασιλάκος, Σκεντούλι, Λέκκας, Σταύρου (65' Πέτριτς), Ν. Πέππας (82’ Λαμπρὀπουλος). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money