Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΑΧΗ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 1–1


Φάση από παλαιότερο αγώνα της Μάχης στον Μαραθώνα


Καλύτερος κατά διαστήματα ο Κουβαράς, υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1 την γηπεδούχο Μάχη, που δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση και στο τέλος παραλίγο και να ηττηθεί!
Στο α’ ημίχρονο υπήρξε ισορροπία και έλλειωη ευκαιριών μπροστά στα τέρματα. Το παιχνίδι «άνοιξε» (54’) όταν ο Ζατσελλάρι με απευθείας κτύπημα φάουλ πέτυχε το 0-1.
Τότε η Μάχη «ξύπνησε» και πίεσε ενώ απεβλήθη (59’) με 2η κίτρινη κάρτα ο Λιάπης, κι έγινε πιο ευάλωτη η άμυνα του Κουβαρά. Έτσι, φθάσαμε στο 64’ που ο διαιτητής κατελόγισε πέναλτυ υπέρ της Μάχης, σε μαρκάρισμα του Καρρά επί του Παπαδόπουλου. Το πέναλτυ αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους αλλά ο «παθών» Παπαδόπουλος, το εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε 1-1.
Η μετριότητα της Μάχης συνεχίσθηκε μέχρι τέλους και ο Κουβαράς βρήκε την ευκαιρία να δημιουργήσει δύο καλές φάσεις στο 85’ με τον Κόλλια (κόπηκε την τελευταία στιγμή, καθώς προσπάθησε να περάσει και τον τερματοφύλακα) και στο 96’ με τον Κρυεμάντι (από το πέναλτυ έκανε πλασέ άουτ)!
Διαιτητές: Λάμπρου – Β. Τζαφόλιας, Αχ. Παπαδόπουλος.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Καλλιακούδας (78’ Καραχότζας), Αλ. Κοροβέσης, Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καχόπουλος (56’ Καραλής), Παπασταθόπουλος, Νταής, Σένε (90' Μεταξάς), Μίχας, Ελ. Παπαδόπουλος.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Καρράς, Φεϊζούλα (53’ Ι. Πρίφτης), Τζανής, Λιάπης, Φουστέρης, Κρυεμάντι, Χρ. Δημητρακόπουλος, Παπανικολάου (79’ Ι. Κόλλιας), Ζατσελλάρι, Μοιρασγεντής (70’ Παντιός).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money