Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 4–1


Με 3 νίκες σε 3 ματς, η Θύελλα φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας και αποδεικνύει ότι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα! Νίκησε με 4-1 τον αξιόλογο για ένα ημίχρονο Ολυμπιακό Λαυρίου… Η αναμέτρηση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα από τακτικής πλευράς, όσο οι αντίπαλοι έπαιζαν με 11 παίκτες. Όταν απεβλήθη ο Μπεργιάννης με 2η κίτρινη κάρτα στο 42’, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον ρυθμό τους, τον έλεγχο του κέντρου και το …παιχνίδι!
Είχε προηγηθεί η «χαζή» ανατροπή εντός περιοχής του Χαρακτίδη από τον Κύρκο στο 22’, που έδωσε στους γηπεδούχους το δικαίωμα να πανηγυρίσουν το 1-0, με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του παθόντος (Χαρακτίδη). Λίγο αργότερα (31’) ο Παπαγεωργίου ισοφάρισε με εξαιρετικό πλασέ αφού προηγουμένως ο Πάνου κέρδισε με φάουλ (που δεν δόθηκε) την μπάλλα από τον Χαρακτίδη. Στο 39’ο Κατσούγκρης πέρασε έβγαλε τον Χαρακτίδη αμαρκάριστο μπροστά στον Κύρκο, ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ το πλασέ! Από το κτύπημα κόρνερ, ο Ντούνης απέτυχε να σκοράρει εξ επαφής με το τέρμα.
Μετά ήλθε η αποβολή του Μπεργιάννη (42’)  και στο 44’ φάουλ του Χαρακτίδη έφερε την μπάλλα μέσα στα καρέ του Κύρκου, όπου ο Μανουσάκης πήρε κεφαλιά αλλ’ απέτυχε κι αυτός να σκοράρει.
Μόλις άρχισε το β’ ημίχρονο (47’), οι γηπεδούχοι πήραν πάλι προβάδισμα στο σκορ. Σε φάση διαρκείας και αφού ο Κύρκος απέκρουσε προσωρινά πλασέ του Δημεσπύρα, ο Αθανασόπουλος έκανε γύρισμα προς το τέρμα και ο Κατσούγκρης (παρά το μαρκάρισμα αμυντικών) με προβολή πέτυχε το 2-1. Εκεί, ουσιαστικά το ματς τελείωσε! Οι 10 παίκτες του Ολυμπιακού απογοητεύθηκαν, κι έχασαν την αυτοπεποίθησή τους για εξασφάλιση ενός θετικού αποτελέσματος.
Η Θύελλα συνέχισε να διατηρεί την κατοχή και να προσφέρει καλό θέαμα. Έτσι, στο 52’ ο Πούλος έσωσε πάνω στην γραμμή τέρματος (με την βοήθεια και του δοκαριού), πλασέ του Αθανασόπουλου. Και στο 55’ ο Τσίκλος τράβηξε εντός περιοχής από την φανέλα τον (περυσινό του συμπαίκτη) Αθανασόπουλο. Ο Τσίκλος μπορεί να γλίτωσε την κάρτα (!) αλλά το πέναλτυ μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος ο Αθανασόπουλος (3-1). Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 65’ ο Δημεσπύρα. Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού κι έχασαν κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες.
Οι φιλοξενούμενοι παραπονέθηκαν για την διαιτησία. Σε σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού Λαυρίου τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων ήλθε μετά από κοντρόλ με το χέρι, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Επίσης, το τρίτο γκολ ήλθε μετά από παρατραβηγμένη υπόδειξη πέναλτυ».
Με αρκετά λάθη και εκτός κλίματος αγώνα ο διαιτητής Αντιπαριώτης. Σωστοί στις υποδείξεις τους οι βοηθοί Λάμπρου και Αχ. Παπαδόπουλος. Ο αγώνας άρχισε με 23’ λεπτά καθυστέρηση λόγω μη έγκαιρης άφιξης στο γήπεδο, της ιατρού αγώνα κ. Μεράχ.
ΘΥΕΛΛΑ: Θεοφ. Κατσιούλης, Οικονόμου, Στάφα (49’ Ντόσκας), Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Ντούνης, Χαρακτίδης (58’ Αχ. Κατσιούλης), Γεραγωτέλλης, Αθανασόπουλος (66’ Τσέλιος), Κατσούγκρης, Δημεσπύρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κύρκος, Βαφειάδης, Χύκα, Τσίκλος (69’ Παράσχος), Σαλλάκου, Πάνου, Πούλος (79’ Τσιώλης), Μπεργιάννης, Παπαγεωργίου, Βίλα, Μανωλέας (47’ Κουρτάνοβιτς). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money