Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 0–1




















Σε αμφίρροπο παιχνίδι, το Κρυονέρι στάθηκε πιο τυχερό και «πήρε» με 1-0 ένα από τα τοπικά «ντέρμπυ», απέναντι στην γηπεδούχο και σαφώς βελτιωμένη (συγκριτικά με την πρεμιέρα) ομάδα της Σταμάτας.
Η δουλειά που κάνει ο τεχνικός Μανώλης Παπαδόπουλος στην Σταμάτα είναι εμφανής και σύντομα η ομάδα που φτιάχνει θα είναι ανταγωνιστική με τις υπόλοιπες της Α’ κατηγορίας.
Το Κρυονέρι δεν παρουσιάζει την σιγουριά που είχε στην Β’ κατηγορία. Ίσως οι παίκτες που έφυγαν, ίσως η μεγαλύτερη κατηγορία, δημιουργούν πρόβλημα στην σωστή ανάπτυξη και κυρίως στο αποτέλεσμα των προσπαθειών των παικτών της. Ίσως τέθηκαν πολύ νωρίς, στόχοι μεγαλύτεροι των δυνατοτήτων τους!
Πάντως, το Κρυονέρι έδειξε την απαραίτητη ωριμότητα και νίκησε την Σταμάτα, που έπαιξε με 10 παίκτες στο τελευταίο ημίωρο αλλά κατάφερε να κερδίσει πέναλτυ και να απειλήσει κι άλλες φορές για το 1-1.
Το νικητήριο γκολ των φιλοξενουμένων πέτυχε στο 43’ με πλασέ ο Μπερμπάντης (πρώην παίκτης της Σταμάτας), ύστερα από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων. Λίγο νωρίτερα (42’) ο Λέκκας έχασε ανεπανάληπτο τετ–α–τετ (κοντινό πλασέ άουτ).
Η Σταμάτα έμεινε με 10 παίκτες στο 63’ όταν ο Χρυσικόπουλος έβρισε τον διαιτητή και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα! Στο 65’ ο Μπερμπάντης έχασε κι αυτός μοναδική ευκαιρία ενώ στο 67’ ο Κανταρέλλης υπέπεσε σε πέναλτυ επί του Λέκκα αλλά ο τερματοφύλακας Βαζαίος Μανουσάκης απέκρουσε το κτύπημα του Σκεντούλι και κράτησε το 1-0.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Λάμπρου, Γουργιώτης.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Μαμάης, Πέτριτς (29' Χρυσικόπουλος), Δημητρίου, Μανωλόπουλος, Μπαξιβανάκης, Σιαδήμας, Σκεντούλι, Κουκάι (69' Βασιλάκος), Σταύρου (64' Οικονομόπουλος), Ν. Πέππας, Αντ. Λέκκας.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Β. Μανουσάκης, Δ. Δεσύλλας, Τζούβα, Κανταρέλλης, Χουζούρης (80' Κ. Πέππας), Σ. Δεσύλλας, Σιατραβάνης (65' Κεφάλας), Σταμούλης, Θανασούλης (70' Ελευθερίου), Ι. Μπερμπάντης, Κοντόσταυλος.

* Την στρατιωτική του θητεία παρουσιάσθηκε να υπηρετήσει ο αμυντικός της Σταμάτας Θοδωρής Μπόρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money