Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 2–1


Μετά από αμφίρροπη αναμέτρηση, οι Νικητές επεβλήθησαν στην Ανθούσα της Δόξας Αγ. Άννας με 2-1.
Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα διατήρησε την εδαφική υπεροχή και είχε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει. Τα κατάφερε στο 35’ με κοντινό σουτ του Νικολάου (0-1). 
Νωρίτερα (28’) οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Παπαδογιωργάκης! Επίσης, στο 15’ ακυρώθηκε σωστά γκολ της Δόξας αφού ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι του. 
Γεγονός είναι ότι με λίγη προσοχή οι φιλοξενούμενοι θα είχαν σημειώσει περισσότερα τέρματα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε και οι πολύ καλύτεροι Νικητές πέτυχαν σ’ ένα 5λεπτο 2 τέρματα ενώ είχαν κι άλλες ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα! 
Την ισοφάριση (1-1) πέτυχε ο Κορωνιάς στο 54’ και το 2-1 ο Χαρίσης στο 59’.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Κάλλης, Τσαλίκογλου.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Παπαδογιωργάκης, Τζέγια, Τσόκος, Κορωνιάς, Ευστ. Αντωνόπουλος, Καραμάνος, Χαρίσης (88’ Δρόσος), Παν. Αντωνόπουλος, Σταθόπουλος (46’ Πανουσόπουλος), Σωτηρόπουλος (77’ Σαββίνος), Τσουκαλάς.
ΔΟΞΑ: Π. Καλαμιώτης, Βαμβάτσικος, Σούλης, Στέφος (81’ Ζωγράφος), Μάρκου, Κολονίκης (74’ Πρίνος), Σάββας, Κυριακίδης, Νικολάου (56’ Τουτουντζής), Γκίνι, Παπαδάκης.


* Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Δόξα Αγίας Άννας, τονίζεται: «Ο Α.Π.Σ. Δόξα Αγίας Άννας ευχαριστεί την ομάδα των Νικητών Ανθούσας για την φιλοξενία της και ζητάει την κατανόησή της για τις όποιες ασχήμιες έγιναν πάνω στον εκνευρισμό και την ένταση του αγώνα και που δεν τιμούν τις αξίες και την φιλοσοφία του συλλόγου μας. Φιλικά, Δόξα Αγίας Άννας». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money