Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1–1


Δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία για το Κρυονέρι και πρώτος βαθμός για τον Νικηφόρο. Παιχνίδι με κύριο χαρακτηριστικό την δύναμη. Το Κρυονέρι ήταν καλύτερο αλλά ο Νικηφόρος προηγήθηκε (0-1) με κεφαλιά του προωθημένου Καραΐνδρου στο 14’. 
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν (1-1) στο 35’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Σάββα Δεσύλλα, που κέρδισε ο Σιατραβάνης.
Στο β’ ημίχρονο το Κρυονέρι ήταν πάλι πιο επικίνδυνο αλλά δεν κατάφερε να επιτύχει δεύτερο τέρμα ούτε με το «πέτσινο» δεύτερο πέναλτυ που εφηύρε ο διαιτητής στο 70’! 
Ο τερματοφύλακας Κωνσταντάρας έσωσε την εστία του στο νέο κτύπημα του Σ. Δεσύλλα…
Ο νεαρός Βλαχάκης επανεμφανίσθηκε με την ομάδα του Κρυονερίου, κι έκανε αισθητή την παρουσία του (80') μ' ένα μακρινό σουτ στο δοκάρι!
Ανώριμος αποδείχθηκε ο διαιτητής Μπερέτας για αγώνα Α’ κατηγορίας. Σωστοί οι βοηθοί Παπαδιώτης και Μακρής.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Β. Μανουσάκης, Δ. Δεσύλλας, Τζούβα, Κανταρέλλης, Ελευθερίου, Σ. Δεσύλλας, Σιατραβάνης, Σταμούλης (64’ Χουζούρης), Κεφάλας (57’ Δρακόπουλος), Ι. Μπερμπάντης (76’ Βλαχάκης), Κοντόσταυλος.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Κωνσταντάρας, Ρίζος (64’ Δούβος), Δημητριάδης, Καραΐνδρος, Τσιριγώτης, Δελμαδώρος (46’ Ν. Καλούδης), Παπαθανασόπουλος, Σαρέλλης, Γαλανόπουλος. 
* Έντονη διαμαρτυρία διατύπωσε ο πρόεδρος του Νικηφόρου Γιάννης Γκαράνης για την διαιτησία του κ. Μπερέτα στον αγώνα με το Κρυονέρι. Υποστήριξε ότι δεν ήταν αντικειμενικός στις υποδείξεις του και ότι προσπάθησε με κάθε τρόπο να την οδηγήσει ...στην ήττα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money