Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 1–1


















Πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε στα Καλύβια, όπου ο Αφιδναϊκός επιβεβαίωσε την δυναμική του,
αποσπώντας –με αρκετή δόση τύχης- ισοπαλία 1-1 από την γηπεδούχο ομάδα. Τα Καλύβια επηρεάσθηκαν από την αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του Λάζαρη στο 37’. Υπήρξε εκνευρισμός, αλλαγή τακτικής και γενικά έλλειψη αγωνιστικής ψυχραιμίας στο υπόλοιπο του α’ ημιχρόνου, με αποτέλεσμα ο Αφιδναϊκός να προηγηθεί 1-0. Το γκολ ο Ζουβερέλλης στο 45’.
Στο β’ μέρος έγινε μεγάλη μάχη! Τα Καλύβια έπαιξαν καλύτερα, σύμφωνα με τις ανάγκες του αγώνα και ισοφάρισαν 1-1 στο 51’ με σκόρερ τον Αντ. Οικονομίδη. Τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι διαμαρτυρίες, ανάγκασαν τον διαιτητή να δείξει συνολικά 12 κίτρινες κάρτες, που σε δύο περιπτώσεις «δίπλωσαν». Εκτός από τον Λάζαρη, που είδε την πρώτη στο 21’ για διαμαρτυρία και την δεύτερη στο 37’ για πιάσιμο της μπάλλας με το χέρι, απεβλήθη στο 83’ και ο Άλι. Έτσι, οι ομάδες τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες.
Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες και μέχρι το τέλος πίεζαν τους φιλοξενούμενους, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να «σημαδέψουν» δύο φορές τα δοκάρια: Την πρώτη με τον Χριστόπουλο στο 14’ και την δεύτερη με τον Μάτι στο 82’ (ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής).
Προβληματική ήταν η συμπεριφορά του τερματοφύλακα Μορφωνιού προς συμπαίκτες κι αντιπάλους…
Μέτρια η διαιτησία του Δραγάτη. Σωστοί οι βοηθοί Πολυχρονιάδης και Σπυρόπουλος.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαϊωάννου, Δέδες, Λ. Καραγιάννης, Χάλαρης, Λάζαρης, Μίτσο, Καρελιώτης, Σερμπενιάδης, Χριστόπουλος (76' Μάτι), Γκίνης, Θεοφ. Τσομπανάκης (46' Αντ. Οικονομίδης).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφωνιός, Νυχάς (73' Τάτσης), Καραμήτρος, Ζαχαρόπουλος (82' Δημόπουλος), Π. Νικολάου, Ζουβερέλλης, Γάγγας, Κλισί, Κάκαρης (89' Βελτανιώτης), Ι. Νικολάου, Άλι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money