Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 0–3


Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Κουβαράς στην Σταμάτα με 3-0, αφού πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση! Οι νικητές είχαν ψυχή και αποτέλεσμα στις προσπάθειές τους.
Πάντως, στο μοιρασμένο α’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι άφησαν καλές εντυπώσεις, κι έχασαν 1-2 καλές ευκαιρίες. Όμως ο Τζανής με κεφαλιά στο 43’ πέτυχε το 0-1, μετά από κτύπημα φάουλ και κακή τοποθέτηση της άμυνας των γηπεδούχων.
Με την έναρξη του β’ μέρους (48’) ο νεαρός Γιάννης Αλεξίου είχε σουτ εκτός περιοχής στο οριζόντιο δοκάρι του Μαμάη και στο 60’ ο Πλάκα έκανε το 0-2. Η καθαρή επικράτηση του Κουβαρά ήλθε λίγο αργότερα (65’) με γκολ του Ζατσελλάρι, που διαμόρφωσε το 0-3.
Η Σταμάτα αντεπιτέθηκε και κέρδισε πέναλτυ στο 80’ που εκτέλεσε ο Αντώνης Λέκκας και απέκρουσε ο Ευδαίμων! Επίσης, στο 85’ είχε δοκάρι ο Σταύρου. Γενικά, η Σταμάτα είχε καλή κυκλοφορία της μπάλλας αλλά υστέρησε στα τελειώματα των φάσεων και δεν είχε δυνάμεις…
Καλή η διαιτησία του Κορδολαίμη (Δ. Τζαφόλιας, Μήταρης).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Μαμάης Κουκάι, Μαυρίδης, Μανωλόπουλος, Μπόρας (32' Οικονομόπουλος), Σιαδήμας (68' Πέτριτς), Βασιλάκος, Σκεντούλι, Λέκκας (82' Λαμπρόπουλος), Σταύρου, Ν. Πέππας.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Φεϊζούλα, Θαν. Δημητρακόπουλος, Καρράς, Τζανής, Αλεξίου, Μοιρασγεντής (56' Παπανικολάου), Χρ. Δημητρακόπουλος, Πίστας (76' Πάντιος), Ζατσελάρι (82' Ούτσικας), Πλάκα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money