Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΑΡΚΟ – ΘΥΕΛΛΑ 0–4

Η ομάδα της Θύελλας 2014-15
Η Θύελλα πέρασε εύκολα από το Μαρκόπουλο, με νίκη 4-0 επί της Μαρκό. Οι γηπεδούχοι δεν αντέδρασαν στην ανωτερότητα της αντιπάλου τους και αφού άντεξαν μέχρι το 30’ που έγινε το 0-1 με αυτογκόλ του Γαλάνη, μετά σχεδόν «παραδόθηκαν» στην όρεξη των φιλοξενουμένων…
Στο 30’ ο Δημεσπύρα έκανε προβολή, απέκρουσε ο Γερογιάννης και ο Γαλάνης (από σπόντα) έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Το 0-2 σημείωσε ο Τασσόπουλος στο 57’.
Το 0-3 έκανε ο Γεραγωτέλλης στο 77’ και το τελικό 0-4 πέτυχε ο Χαρακτίδης στο 84’. Δοκάρι είχε ο Αχιλλέας Κατσιούλης στο 71’.  Η Θύελλα έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Μαρκοπούλου. Κάταγμα στον αγκώνα υπέστη ο Καλαβρός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Διαιτητές: Μανιώτης – Βάλλας, Μακρής. Στο 60' απεβλήθη ο βοηθός προπονητή της Θύελλας κ. Σακελλαρίου.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας, Σιδέρης, Κωστής, Λάπα, Κάλης, Γαλάνης (72' Πάπας), Δημητρίου, Ζαφειρόπουλος (48' Ζώκος), Μουσαράι, Ντούσης (48' Καλαβρός).
ΘΥΕΛΛΑ: Θεοφ. Κατσιούλης, Οικονόμου (65’ Γεραγωτέλλης), Στάφα, Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Ντούνης, Δημεσπύρα, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Κατσούγκρης (78' Μαργέτης), Αθανασόπουλος (70' Αχ. Κατσιούλης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money