Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 3–2



Η ομάδα των Νικητών με την σύνθεση κατά της Αρτέμιδος. Από αριστερά όρθιοι: Σκιαδάς, Ντούσης, Λεμονής, Π. Αντωνόπουλος,
Κατσής και ο προπονητής Διονύσης Γεωργουλάς. Καθιστοί: Χαρίσης, Σωτηρόπουλος, Τσούκα, Σαββίνος, Μαλάι, Τζέγια

Παιχνίδι ντέρμπυ κέρδισαν οι Νικητές, που προηγήθηκαν 2-0 στο ημίωρο! Η Άρτεμις αντεπιτέθηκε και ισοφάρισε 2-2 στο 60’. Μετά, όλοι διαμαρτύρονταν για τα σφυρίγματα του διαιτητή. Στο 20’ σε επίθεση της Αρτέμιδος, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ για χέρι εντός περιοχής και στην αντεπίθεση που ακολούθησε, ο Τσούκα πέτυχε το 1-0. Στο 27’ ο Χαρίσης πραγματοποίησε σέντρα και ο Βετουλαδίτης προσπάθησε να διώξει με προβολή εντός περιοχής αλλά η μπάλλα βρήκε το χέρι του! Ο Βετουλαδίτης απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα και το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Χαρίσης (2-0). Η αντίδραση των φιλοξενουμένων στην συνέχεια απέφερε ένα γκολ του Ζήκου στο 38’, με σουτ από 30 μέτρα (2-1). Στο 60’ ισοφάρισε ο Τσουκαλάς με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Αϊδώνη (2-2).
Το ματς κρίθηκε στο 78’ με νέο πέναλτυ που κέρδισε ο Τσούκα από τον τερματοφύλακα Καρύμπα. Το εκτέλεσε κι αυτό ο Χαρίσης και διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Μεγάλη νίκη των Νικητών.
Το θέμα είναι ότι οι φιλοξενούμενοι, που έμειναν με 10 παίκτες από το πρώτο ημίωρο, αμφισβήτησαν το δεύτερο πέναλτυ των Νικητών ενώ διαμαρτυρήθηκαν ότι λίγα λεπτά νωρίτερα (75’), δεν δόθηκε πέναλτυ υπέρ τους σε χέρι εντός περιοχής!
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Μπουξμπάουμ, Μακρής. Το ερώτημά είναι γιατί η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τον ίδιο διαιτητή, που στην 19η αγωνιστική διαιτήτευσε ανεπιτυχώς το ματς Αρτέμιδος-Παμπαιανικού, σ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι της Αρτέμιδος; Μήπως για να βοηθήσουν τον διαιτητή να κάνει …ρεσιτάλ; Ή μήπως για να είναι ψυχολογικά πιεσμένος απέναντι σε κάποια από τις δύο ομάδες; Φυσικά, δεν θα μας απαντήσει κανείς…
ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής, Τζέγια, Σαββίνος, Στάθ. Αντωνόπουλος, Σκιαδάς, Ντούσης, Χαρίσης, Μαλάι, Τσούκα (90’ Μαγγίνας), Σωτηρόπουλος (52’ Στούμπος, Λεμονής (70’ Καραβατάκης).
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρύμπας, Αϊδώνης, Καζάλας (53’ Διαμάντης), Βασιλείου, Στουραΐτης, Ζήκος, Δαρβής, Βετουλαδίτης, Φυτιλής (46’ Σερμαγιάς), Τσουκαλάς (77’ Λέκα), Τζούτζι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money