Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΑΝΟΙΞΗ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 3–2


Φάση από τον αγώνα α' γύρου Νικολακάκη-Άνοιξης

Ο πρωτοπόρος Νικολακάκης υπέστη την δεύτερη εκτός έδρας ήττα του στο εφετινό πρωτάθλημα (η πρώτη ήταν από τον Αχιλλέα) στην Άνοιξη, από την ομώνυμη τοπική ομάδα, η οποία επιβεβαίωσε την καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση που διανύει! Η νίκη αυτή δίνει στην Άνοιξη μεγάλο ποσοστό παραμονής στην κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, γεγονός που ανέδειξε την ελαφρύτητα και εν γένει «αδιαφορία» των περισσοτέρων παικτών του Νικολακάκη, οι οποίοι διαθέτουν πολύ μεγαλύτερη ποιότητα από εκείνη των παικτών της Άνοιξης!
Το πολύ δυνατό ξεκίνημα της Άνοιξης έδωσε σύντομα αποτελέσματα, καθώς άνοιξε το σκορ στο 20' με σουτ του Παπιδάκη (1-0) και στο 30' με αυτογκόλ του Παπαδόπουλου, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, έγινε και το 2-0. Στο 35’ ο Σκούρας είχε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το πλασέ που έκανε, έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι σχεδόν δεν υπήρχαν στο γήπεδο και οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν ευκαιρίες.
Στο β’ μέρος ο Νικολακάκης απειλήθηκε με διασυρμό, όταν ο Λαγαστής στο 65’ με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ σημείωσε το 3-0. Από το σημείο εκείνο, έχοντας εξασφαλίσει την νίκη, η Άνοιξη χαλάρωσε την πίεσή της. Στο τελευταίο 20λεπτο ο Νικολακάκης διέσωσε το γόητρό του με τέρματα των Καλογερόπουλου (70') και Εγιουρούμ (94') για το τελικό 3-2.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Χόικας, Β. Τζαφόλιας.
ΑΝΟΙΞΗ: Μαμάης, Ζώτος, Κολώτας, Κυριάκης, Αρτοποιάδης, Αθανασόπουλος, Γιομπάδαλης (80' Ραΐσης), Λαγαστής, Σκούρας, Παπιδάκης (73' Λιγωμένος), Ζέγκος-Λακαφώσης (27' Καντιδάκης).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χ. Παπαδόπουλος, Πανίδης (37' Μουκάνης, 58' Καβάσης), Ν. Παπαδόπουλος, Νίκας, Δημάκης, Μητσέας, Καλλέρης, Τσαπανίδης (46' Τέρζιεφ), Καλογερόπουλος, Πιτσούνης, Εγιουρούμ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money