Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2–0



Με δυνατό «μπάσιμο» στο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός Λαυρίου νίκησε γηπεδούχος 2-0 την δυναμική Μάχη Μαραθώνος, που εξεπλάγη από τα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκε αλλά δεν κατάφερε να ανταποδώσει.
Οι γηπεδούχοι διανύουν περίοδο καλής αγωνιστικής κατάστασης και δείχνουν καλύτερη ομάδα από προηγούμενες εμφανίσεις τους. Άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’ λεπτό με πλασέ του Γκριμέκη (1-0). Μέσα σε πέντε λεπτά (7’) οι Λαυριώτες σημείωσαν και δεύτερο γκολ, με κεφαλιά του Γκαβασιάδη (2-0). Ουσιαστικά το ματς κρίθηκε τόσο νωρίς…
Η Μάχη προσπάθησε να αντιδράσει και περιόρισε την δραστηριότητα των γηπεδούχων, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει τις μεγάλες ευκαιρίες που θα της έδιναν την δυνατότητα να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Πάντως, στο 74’ ο Ζιάγκος είχε δοκάρι.
Ο Ολυμπιακός ήταν κατά διαστήματα πιεστικός και προβλημάτισε τους αντιπάλους του, ελέγχοντας το κέντρο (με εξαιρετικό τον Μπεργιάννη) και τον ρυθμό του αγώνα. Στο β’ μέρος οι Γκαβασιάδης και Ζουμάς είχαν νέες ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά οι επεμβάσεις του Τσούνη δεν επέτρεψαν την δημιουργία μεγαλύτερου σκορ.
Διαιτητές: Λάμπρος – Χούντας, Σοφιάς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Κύρκος, Βαφειάδης, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος (46' λ.τρ. Πάνου), Μπεργιάννης, Μπουτσάι, Γκριμέκης, Έλενας, Γκαβασιάδης (80' Βελετάκος), Παπαγεωργίου, Ρόσι (46' Ζουμάς).
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Καρακοζίδης, Μέξι (46' Αλ. Κοροβέσης), Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Παρούσος (46' Καχόπουλος), Νταής, Σένε (83' Αγουρίδης), Μίχας, Ζιάγκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money