Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΑΓΩΝΩΝ – ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ Η ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ


Πανηγυρισμός παικτών της Δόξας Κορωπιου για την επίτευξη τέρματος στο ισόπαλο τελευταίο ματς με το Κορωπί

Επειδή γράφουμε και ξαναγράφουμε ότι η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ «σκέπτεται» και «λειτουργεί» για μέρος των σωματείων που εκπροσωπεί και όχι για όλα, διαβάστε παρακάτω για μία ακόμη παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί από τον μονομερή τρόπο σκέψης και διοίκησης της Ένωσης...
Την περασμένη Τρίτη ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι στις 5 τελευταίες αγωνιστικές, η Α’ κατηγορία θα διεξαγόταν ολόκληρη την μία από τις δύο ημέρες (Σάββατο ή Κυριακή). Τελικά, δεν έγινε αυτό που εφημολογείτο και ορίσθηκαν δύο αγώνες το Σάββατο και οι υπόλοιποι την Κυριακή.
Το Σάββατο ορίσθηκε και ο αγώνας Θύελλας Ραφήνας-Δόξας Κορωπίου ενώ είναι γνωστό ότι το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης ενδιαφέρει κι άλλες 4 τουλάχιστον ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό.
Η ΕΠΣΑΝΑ χωρίς να ενδιαφερθεί και να διασφαλίσει την αξιοπιστία του πρωταθλήματός της, όρισε τον κρίσιμο αγώνα (δεν έχει σημασία η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων) έτσι ώστε οι υπόλοιπες να γνωρίζουν το αποτέλεσμα της Δόξας Κορωπίου από το Σάββατο! Τι να σκεφθεί κανείς; Υπάρχουν ακόμη οι συναντήσεις Νικηφόρου-Σταμάτας, Μαρκό-Κεραυνού, Κρυονερίου-Εθνικού και Παλληνιακού-Ολυμπιακού Α.Σ. που έπρεπε τουλάχιστον να ορισθεί η διεξαγωγή τους την ίδια ημέρα και ώρα. Όμως, η Ένωση δεν νοιάστηκε για την Δόξα Κορωπίου... Φρόντισε μόνο να γίνει αρεστή στις υπόλοιπες ενδιαφερόμενες ομάδες! Κι αυτό είναι το λάθος στον τρόπο διοίκησης της ΕΠΣ.
Ευκολότερο θα ήταν να ορισθεί ολόκληρη η αγωνιστική το Σάββατο. Ακόμη, θα μπορούσε να γίνει ορισμός των συγκεκριμένων 5 αγώνων το Σάββατο ή την Κυριακή, ώστε να είναι ενιαία η συμπεριφορά της διοίκησης προς τα σωματεία-μέλη. Φαίνεται, όμως, ότι η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ αυτό δεν το καταλαβαίνει (ή κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει)…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money