Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΚΟΡΩΠΙ 1–1


Φάση από το ντέρμπυ του Κορωπίου

Το τοπικό ντέρμπυ του Κορωπίου έληξε ισόπαλο 1-1, καθώς η τυπικά γηπεδούχος Δόξα καιγόταν για την νίκη. Η Δόξα φάνηκε να «θέλει» περισσότερο το τρίποντο, όμως δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που παρουσιάσθηκαν ενώ και το Κορωπί –ειδικά στο β’ μέρος- έδειξε δυστοκία στις επιθετικές του ενέργειες.
Στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, που έβρεχε εκνευριστικά, οι αντίπαλοι είχαν από μία τουλάχιστον ευκαιρία να σκοράρουν. Πάντως, χωρίς να έχει την υπεροχή των κινήσεων, η Δόξα κατάφερε να προηγηθεί στο 31' μετά από φάουλ-πάσα του Ανδρεάδη στον Μιχαήλ, που εξαπέλυσε συρτό δυνατό γωνιακό σουτ από 22 μέτρα περίπου και ανάγκασε τον τερματοφύλακα Μιχάλη να μαζέψει την μπάλλα από το βάθος της εστίας του (0-1).
Δεν πέρασαν καλά-καλά 3’ λεπτά (34’) και το Κορωπί –που είχε χάσει ως τότε καλύτερες ευκαιρίες- ισοφάρισε με εξαιρετικό σε εκτέλεση σουτ από την άκρη της μεγάλης περιοχής του Νούρια, ο οποίος πραγματοποίησε ατομική προσπάθεια κι έπιασε υπέροχο σουτ στο «Γ» της εστίας του Παππά (1-1).
Στο β’ ημίχρονο η Δόξα βελτιώθηκε, κι έφθασε δύο φορές πολύ κοντά στην επιτυχία δεύτερου τέρματος. Απίστευτη ήταν η χαμένη ευκαιρία του Ψαράκη στο 91’, ο οποίος αφού πέρασε και τον Μιχάλη, έχασε τον βηματισμό του, μπερδεύτηκε και τελικά πλάσαρε άψυχα  και οι αμυντικοί πρόλαβαν κι έδιωξαν την μπάλλα! Νωρίτερα (84’) ο Παππάς απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, πολύ καλό κτύπημα φάουλ του Αλεξίου.
Στο 89' απεβλήθη αδίκως ο Ανδρεάδης της Δόξας, με υπόδειξη του επόπτη Κάλλη. Εκτός ψυχολογίας παιχνιδιού ήταν η διαιτησία. Ανώριμοι και υπερβολικοί στις υποδείξεις τους οι νεαροί διαιτητές (Ανδρ. Βλάχος – Κάλλης, Τσέλιος), ήταν τυχεροί που «έπεσαν» σε καλής πάστας ποδοσφαιριστές! Αλλιώς το ματς δεν θα τελείωνε ποτέ…
ΔΟΞΑ Κ.: Παππάς, Καπουράνης, Λιούμης, Δαραμάρας, Στέφ. Παπαδόπουλος, Ανδρεάδης, Μιχαήλ, Κάρο (78' Πλίτσης), Ψαρράκης, Θανόπουλος, Μπουτσικάρης (48' Αμπεντινάι).
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγγος, Μαρινάκης (70' Αλεξίου), Νούρια (80' Σπηλιόπουλος), Ρεντζής, Χαρίτος, Β. Γιαβάεβ, Κερμέζο (51' Πλάτανος).

* Μετά την λήξη του αγώνα, στήθηκε πηγαδάκι στον διάδρομο εξόδου από το γήπεδο «Αντώνης Πρίφτης» και οι φίλοι και παράγοντες των δύο ομάδων «έβγαλαν τ’ απωθημένα» τους σχετικά με την συμπεριφορά των μεν στους δε, κι αντιστρόφως… Η εσωστρέφεια στο μεγαλείο της!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money