Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΚΟΡΩΠΙ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1–1



Φάση από παλαιότερη συνάντηση (16/10/2013) Γλυκών Νερών-Κορωπίου, στο γήπεδο Γλυκών Νερών 

Η γνωστή επιθετική δυστοκία του Κορωπίου δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν τους 3 βαθμούς, καθώς το νεανικό συγκρότημα των Γλυκών Νερών αντιστάθηκε με επιτυχία στις ανάγκες του παιχνιδιού. Το Κορωπί ήταν «πιο ομάδα» στο γήπεδο, έδειξε καλά στοιχεία αλλά δεν είχε καλά «τελειώματα»! Το ματς ήταν ευχάριστο για τους θεατές, με αρκετές συγκινήσεις.
Το 1-0 πέτυχε στο 23' με ωραίο πλασέ ο Β. Γιαχάεβ και στο 32’ το Κορωπί ζήτησε πέναλτυ (σε χέρι εντός περιοχής). Τα Γλυκά Νερά ισοφάρισαν στο 43' με σουτ εκτός περιοχής του Νάνου (1-1).
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν τους αντιπάλους τους κι έχασαν πληθώρα ευκαιριών (δύο τετ-α-τετ με τον Νούρια, δύο φάσεις με τον Αλεξίου και μία με τον Σπηλιόπουλο), αλλά και οι φιλοξενούμενοι «ανοίχθηκαν» προς το τέλος και στην τελευταία φάση του αγώνα παραλίγο τα Γλυκά Νερά να σκοράρουν με τον Μουτζακά, που αστόχησε από ευνοϊκή θέση!
Διαιτητές: Μπουξμπάουμ – Καραθανάσης, Δατσέρης.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Προνίδης, Ματσάγγος, Μαρινάκης, Νούρια (67' Αλεξίου), Ρεντζής, Ν. Πλάτανος, Β. Γιαχάεβ, Κερμέζο (53' Σπηλιόπουλος).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Μαστορόπουλος (46' Δ. Πλάτανος), Μίνο (61' Αντωνόπουλος), Αξιώτης, Κοντζιάς, Νάνος, Τσαουσάι, Βάρδας, Μουτζακάς, Κουτρομάνος, Γάσπαρης (79' Τετώρος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money