Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 0–2


Ο Τσαβδαρίδης (στο κέντρο) στον πρόσφατο αγώνα Αφιδναϊκού-Παμπαιανικού

Σημαντική εκτός έδρας νίκη 2-0 σημείωσε ο Αφιδναϊκός επί της Δόξας στην Αγία Άννα, και την άφησε στην ουρά της βαθμολογίας. Αντίθετα, ο Αφιδναϊκός εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή του στην κατηγορία και κάνει όνειρα για μια καλή τελική κατάταξη, ώστε του χρόνου να στοχεύσει ψηλότερα!
Τα τέρματα της νίκης του Αφιδναϊκού, σημείωσε ο έμπειρος Τσαβδαριδη με ισάριθμα σουτ μέσα από την περιοχή στο 33’ και στο 73’, μετά από ωραίες μακρινές μεταβιβάσεις συμπαικτών του. Η Δόξα προσπάθησε κατά διαστήματα να απειλήσει αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν ένα δοκάρι με σουτ του Κολονίκη εκτός περιοχής, στο 65’. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν κι αυτοί δύο δοκάρια, με τους Καραμήτρο και Τσαβδαρίδη, ένα σε κάθε ημίχρονο.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Χριστόπουλος, Πειρασμάκης. Στο 88’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Μπίκλης της Δόξας και στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι υπήρξε διακοπή του αγώνα για 2’ λεπτά όταν θεατής έφτυσε από το συρματόπλεγμα (είναι κοντά στην γραμμή του αγωνιστικού χώρου) τον επόπτη!
ΔΟΞΑ Α.Α.: Δαμίγος, Νερούτσος, Σούλης, Μπίκλης, Τουτουντζής, Κολονίκης, Μπάστας, Στέφος (78’ Γκόγκος), Βαμβάτσικος, Σταυγιανουδάκης (84’ Βλάχος), Μάρκου (69’ Μαρμαράς).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Άλι, Καραμήτρος, Π. Νικολάου, Κλίσι, Ζουβερέλλης, Ν. Γάγγας, Τάτσης (78’ Κουτσούκος), Τσαβδαρίδης, Ι. Νικολάου (84’ Μ. Τσαλίδης), Βελτανιώτης (69’ Σκέλλας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money