Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 5–3



Λίγο πριν ο Τασσόπουλος με κεφαλιά σημειώσει το 1-0, από κτύπημα κόρνερ του Κατσούγκρη

Με δύσκολες καιρικές συνθήκες, καταρρακτώδη βροχή και στον πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Παναγιώτης Σκούφος» Ραφήνας, διεξήχθη η αναμέτρηση της πρωτοπόρου Θύελλας με την Δόξα Κορωπίου. Το παιχνίδι άργησε να αρχίσει λόγω της προηγηθείσας νεροποντής, που μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο σε μικρές λίμνες νερού! Η πρόσκαιρη διακοπή της βροχής, επέτρεψε τελικά στους διαιτητές να διεξάγουν το παιχνίδι με καθυστέρηση 15’ λεπτών από την κανονική ώρα έναρξης. Ο «κόντρα» θύμισε κατά διαστήματα αγώνα... πόλο παρά ποδοσφαίρου.
Η Θύελλα, πάντως, επικράτησε 5-3 της Δόξας Κορωπίου κι έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Η Δόξα έπαιξε δυνατά και πάλαιψε το ματς αλλά έχασε και παρέμεινε χαμηλά στην βαθμολογία.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13' μετά από κτύπημα φάουλ του Κατσούγκρη και εύστοχη κεφαλιά του Τασσόπουλου (1-0). Σύντομα (21’) ο Δημεσπύρα γύρισε μέσα στην περιοχή την μπάλλα στον Τασσόπουλο κι αυτός αμαρκάριστος, πλάσαρε σωστά για το 2-0. Η Δόξα αντεπιτέθηκε και στο 23’ έχασε εξαιρετική ευκαιρία, όταν σε σέντρα του Θανόπουλου, ο Δαραμάρας δεν ευστόχησε στην κεφαλιά του κι έστειλε την μπάλλα άουτ! Στο 24’ έγινε το 2-1. Σε σέντρα του Ψαράκη, ο Θανόπουλος μέσα στην περιοχή ακινητοποίησε την άμυνα και με περιστροφή περί τον εαυτό του, πλάσαρε τον Πάντο.
Επίσης, στο 45’, καθώς το παιχνίδι είχε ρυθμό και οι ομάδες δημιουργούσαν φάσεις, η Δόξα ζήτησε πέναλτυ σε καθαρό σπρώξιμο του Λιούμη εντός περιοχής από τον Μανουσάκη, χωρίς ο διαιτητής να δώσει βάση (είχαν δίκιο οι διαμαρτυρόμενοι). Η φάση αυτή ήταν κομβική για την συνέχεια (αν δινόταν το πέναλτυ και αποβολή του αμυντικού)!
Στο μεταξύ, η βροχή είχε δυναμώσει επικίνδυνα και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ξαναέγινε ακατάλληλος. Οι γηπεδούχοι στο ημίχρονο κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να απομακρύνουν τα νερά και το β’ ημίχρονο άρχισε με καθυστέρηση μισής ώρας.
Με την έναρξη του β’ μέρους (46’), ο Δημεσπύρα (από λάθος του Παππά) πέτυχε το 3-1, ενώ στο 52' ο Τασσόπουλος με κεφαλιά (μετά από κτύπημα κόρνερ) έκανε εντυπωσιακό χάτ-τρικ (4-1)! Η Δόξα λίγο αργότερα (64’) μείωσε 4-2 με εξαιρετικό σουτ του Μιχαήλ (από τους καλύτερους του ματς). Στο 74’ ο Καζαντζής με έξυπνο διαγώνιο πλασέ πέτυχε το 5-2, καθώς οι άμυνες και των δύο ομάδων είχαν χαλαρώσει… Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 81’ ο Αμπεντινάι (5-3).
Συμβατική η διαιτησία (Μανιώτης – Πολυχρονιάδης, Τσιαλογιάννης).
ΘΥΕΛΛΑ: Πάντος, Τασσόπουλος, Στάφα (75' Τσέλιος), Σερέτης, Μανουσάκης, Βασ. Ντούνης, Δημεσπύρα, Ντόσκας (80' Γεραγωτέλλης), Καζαντζής, Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος (71' Μουλλάκης).
ΔΟΞΑ Κ.: Παππάς, Καπουράνης, Λιούμης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Πλίτσης, Κοτζάι (70' Μπουτσικάρης), Μιχαήλ, Αμπεντινάι, Δαραμάρας, Θανόπουλος (82' Δήμας), Ψαράκης (82' Γιάν. Ντούνης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money