Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ


Η αποβολή του Ανδρεάδη. Κοιτάξτε πως απορεί ο παίκτης και πόσο αδιάφορα τον αντιμετωπίζουν οι νεαροί διαιτητές!


Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στον μικρό κύκλο των φίλων της Δόξας Κορωπίου, η αποβολή αλλά και η ποινή που επεβλήθη στον 39χρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργο Ανδρεάδη.
Κατ’ αρχήν η αποβολή ήταν πλήρως αναιτιολόγητη, διότι ο παίκτης δεν μίλησε απρεπώς στον επόπτη, που δεν έδωσε πλάγιο άουτ υπέρ του. Επειδή βρεθήκαμε πολύ κοντά στο επεισόδιο και ακούσαμε τον μονόλογο, ο βοηθός Αντώνης Κάλλης δεν είχε το ψυχικό σθένος να απαντήσει στην ερώτηση του παίκτη: «Τί έδωσες»; Κι επειδή ο παίκτης επέμεινε –όχι με άκομψο τρόπο- να ρωτάει και ο επόπτης δεν απαντούσε, απλά φώναξε τον διαιτητή Ανδρέα Βλάχο, ο οποίος σαν πιο πρόχειρη λύση βρήκε την αποβολή του παίκτη!
Αυτή, όμως, δεν είναι η σωστή διαχείριση του γεγονότος ούτε ακόμη η σωστή συμπεριφορά σε παίκτη ευγενή και έμπειρο, που βρίσκεται σε εξαιρετικά μεγάλη αγωνιστική πίεση, στο 89’ λεπτό του αγώνα, που η ομάδα του «κυνηγάει» την νίκη και την διάσωσή της από τον υποβιβασμό!
Φυσικά, το ίδιο μπορεί να υποστηρίξουν και οι διαιτητές, αλλά εκεί ακριβώς κρίνεται η ωριμότητα και η ψυχραιμία τους. Επιπλέον, την ευθύνη γι’ αυτό έχει η Επιτροπή που τους ορίζει ενώ γνωρίζει ότι το νεαρό της ηλικίας τους δεν επιτρέπει σωστή διαχείριση σε τέτοιες περιπτώσεις! Δεν είναι δυνατόν ένας 22χρονος διαιτητής να κρίνει την συμπεριφορά ενός επαγγελματία 39 ετών, που δεν παραφέρεται. Δεν μπορεί και αποτυγχάνει στο έργο του!
Από την άλλη πλευρά, ένας φίλος της Δόξας που τηλεφώνησε στα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ», σχολίασε την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, που τιμώρησε τον αποβληθέντα παίκτη με 5 αγωνιστικές! Βέβαια, ήταν αρχηγός. Αλλά τι έκανε για να τιμωρηθεί με τόσο βαριά ποινή; Αν ο διαιτητής ήθελε να γράψει ότι μετά το τέλος του αγώνα άκουσε κι άλλα σχόλια από τον αποβληθέντα, έπρεπε να κάνει ξεχωριστή αναφορά. Δεν την έκανε και η Π.Ε. αποφάσισε με ότι διάβασε στο φύλλο αγώνα. Γι’ αυτό ο φίλος στο τηλέφωνο, μας είπε –μάλλον ειρωνικά- να ευχαριστήσουμε δημόσια της Πειθαρχική Επιτροπή για την δίκαιη απόφασή της και την αντικειμενική συμπεριφορά της προς τον ποδοσφαιριστή και την Δόξα Κορωπίου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money