Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ-ΩΡΩΠΟΣ 0-1: Τρομερές μάχες σαν αυτή, έγιναν πολλές μπροστά στην εστία του Ωρωπού


ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2–1
Αξιοπρόσεκτη εμφάνιση και εντυπωσιακή νίκη της Αρτέμιδος επί του δεύτερου της βαθμολογίας Άρη Βούλας με 2-1. Οι παίκτες της Αρτέμιδος «έβγαλαν» φοβερή ενέργεια και οι τεχνίτες παίκτες του Άρη Βούλας «κόλλησαν» στον εξαιρετικά βαρύ αγωνιστικό χώρο του σταδίου Σπάτων.
Μοιραία οι φιλοξενούμενοι, παρά το ποιοτικό τους πλεονέκτημα, περιορίσθηκαν σε ανούσια κατοχή της μπάλλας και απείλησαν ελάχιστες φορές την εστία του Καρύμπα. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, έδωσαν μάχες με τους αντιπάλους τους και τους κέρδισαν στα …σημεία! Στο 10’ ο Τσουκαλάς πέτυχε το 1-0 μετά από καλή ενέργεια και πάσα του Φυτιλή. Στο 27’ ο Παπαγεωργίου εκμεταλλεύθηκε λάθος του Καρύμπα και με πολλή καλή προσπάθεια και σουτ, ισοφάρισε 1-1. Στο 38’ ο Τζούτζι κτύπησε φάουλ και –πάλι- ο Τσουκαλάς με πλασέ, διαμόρφωσε το 2-1.
Στο β’ ημίχρονο η Άρτεμις κράτησε τις θέσεις και τον τρόπο παιχνιδιού της, δεν άφησε τον Άρη Βούλας να «κυκλοφορήσει» την μπάλλα, τον «απονεύρωσε» και καθώς επήλθε και κούραση στους φιλοξενούμενους, μετά το 80’ οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και για το 3-1... Μάλιστα, στο 85’ απεβλήθη ο Κωστόπουλος του Άρη, με 2η κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Μανιώτης – Γουργιώτης, Κάλλης.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρύμπας, Αϊδώνης, Καζάλας, Βασιλείου, Στουραΐτης, Ζήκος, Δαρβής (71' Σερμαγιάς), Σταύρου, Τζούτζι (85' Μουσταφάι), Τσουκαλάς, Φυτιλής (65' Διαμάντης).
ΑΡΗΣ: Ούσιος, Σιδερόπουλος, Κωστόπουλος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Μήτσιος (68' Κριλής), Βεϊζάι, Γιούνγκσόνγκ (46' Τριανταφυλλίδης), Παπαγεωργίου, Μινά, Παπαδημητρόπουλος.

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0–2
Με μεγάλο ποσοστό κατοχής της μπάλλας και πολλές χαμένες ευκαιρίες για δημιουργία μεγαλύτερης διαφοράς στο σκορ, ο πρωτοπόρος και φιλοξενούμενος Νικολακάκης, πέρασε εύκολα κι από τα Καλύβια με 2-0. Οι γηπεδούχοι δεν έπαιξαν αρκετά καλά και δημιούργησαν λίγες ευκαιρίες.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς πρωτοβουλίες κι έφθαναν εύκολα μέχρι την αντίπαλη μεγάλη περιοχή, όπου είχε παραταχθεί η πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων. Πάντως, στην τρίτη καλή τους επίθεση (στο 15’ και στο 20’ απέτυχαν), σημείωσαν το γκολ που ήθελαν! Μετά από δυνατό σουτ του Πιτσούνη και απόκρουση του Παπαβασιλείου (38’), η μπάλλα στρώθηκε στον Καβάση και με πλασέ αυτός άνοιξε το σκορ (0-1). Νωρίτερα (30’) ο Καβάσης είχε δοκάρι ενώ στο 40’ ο Παπαβασιλείου απέκρουσε κεφαλιά του Πιτσούνη.
Στο β’ ημίχρονο (56’) ο Νικολακάκης διπλασίασε τα τέρματά του. Σε λάθος των παικτών των Καλυβίων στο κέντρο του γηπέδου, ο Πιτσούνης πήρε την μπάλλα και βλέποντας τον Παπαβασιλείου εκτός θέσης, τον «κρέμασε» με ψηλοκρεμαστό σουτ από 30 μέτρα! Τα Καλύβια συνέχισαν να πιέζουν χωρίς αποτέλεσμα και στην καλύτερη φάση τους (79’) ο Οικονομίδης σταμάτησε την μπάλλα με το στήθος, γύρισε γρήγορα αλλά πλάσαρε άουτ!
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Μπουξμπάουμ, Δατσέρης. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή για την ανοχή του στα μαρκαρίσματα των γηπεδούχων.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Μιλούκα, Γαλανάκης, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Ι. Δέδες, Θεοφ. Τσοπανάκης (46' Χασουράκης), Μίτσο, Μασουράκης, Σερμπενιάδης, Καρελιώτης (62' Οικονομίδης).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Καλογερόπουλος, Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας (84' λ.τρ. Δαμιανίδης), Καλλέρης, Μουκάνης, Καβάσης (60' λ.τρ. Τσαπανίδης), Πιτσούνης (71' λ.τρ. Σάββας), Εγιουρούμ.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 2–0
Καλό, ευχάριστο παιχνίδι, με πολλή δύναμη και πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες. Τον αγώνα επηρέασε ο δυνατός αέρας. Στο α’ μέρος που τον είχε υπέρ του ο Αχιλλέας, δεν κατάφερε να σκοράρει. Αντίθετα, στο β’ ημίχρονο, που ο αέρας ήταν με τον Σαρωνικό, οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο τέρματα αφού εκμεταλλεύθηκαν και την αποβολή του Σταματόπουλου των φιλοξενουμένων.
Με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, καθώς οι παίκτες αποχωρούσαν στ’ αποδυτήρια, προκλήθηκε συμπλοκή πολλών παικτών και ο διαιτητής έδειξε αμέσως κόκκινη κάρτα στον Σταματόπουλο και κίτρινες κάρτες στους Ναυπλιώτη και Κετέογλου.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (48’) ο Σαρωνικός άνοιξε το σκορ με τον Τσώκο, ύστερα από πάσα του νεαρού Πάτσιου και στο 70’ ο Τσιγαρίδας με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή (βοήθησε και ο δυνατός αέρας) διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Οι φίλοι του Σαρωνικού εκτός από την σημαντική νίκη επί δυνατού αντιπάλου, χάρηκαν και για την συμμετοχή στο παιχνίδι 5 νεαρών παικτών από τις υποδομές του συλλόγου (Πάτσιος, Πανταζής, Μετάνι, Χαρ. Παπαδόπουλος και Τοπάλογλου). Διαιτητές: Ανδρ Βλάχος – Καραθανάσης, Ρούντος.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 0–0
Μια ακόμη ισοπαλία του Διονύσου -η 10η στο πρωτάθλημα- αυτή την φορά με τον Αφιδναϊκό. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη σχεδόν την διάρκεια του ματς, χωρίς όμως να μετουσιώνει σε γκολ την υπεροχή αυτή. Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες έπαιξαν επιφυλακτικά κι αυτό συνέτεινε στο να μην γίνουν πολλές φάσεις μπροστά στις εστίες. Στα αξιοσημείωτα, η δύσκολη απόκρουση του τερματοφύλακα του Αφιδναϊκού Μορφονιού, σε καλή εκτέλεση κόρνερ του Ζερμπίνη στο 19’ λεπτό, όπως και το ακυρωθέν γκολ του Απ. Γκέσουρα στο 33’ ως οφ-σάιντ.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερο, με περισσότερες φάσεις. Αρχικά, ο Αφιδναϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία στο 48’, όταν σε σέντρα του Γάγγα από πλάγια δεξιά θέση, ο Τσαβδαρίδης έπιασε πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή, που εξουδετέρωσε ενστικτωδώς ο Πετράκης! Από το σημείο εκείνο του αγώνα, ο Διόνυσος έλεγξε το παιχνίδι και απείλησε στο 55’  με πολύ καλό διαγώνιο σουτ του Ζερμπίνη, μόλις άουτ.
Στην συνέχεια ο Διόνυσος είχε δύο δοκάρια με τον Δρόσο! Στο 65’ πραγματοποίησε ατομική ενέργεια, πέρασε όλους τους αντιπάλους του και με πλασέ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 81’ ο Δρόσος βρέθηκε μόνος στο σημείο του πέναλτυ, σε ωραία σέντρα του Απ. Γκέσουρα, όμως το πλασέ που έπιασε στην κίνηση, έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι και αμέσως οι αμυντικοί του ΑφιδναΙκού την έδιωξαν κόρνερ, πριν προλάβει να την σπρώξει στα δίχτυα ο επερχόμενος Χαρμπίλας.
Δύο καλές στιγμές είχαν και οι φιλοξενούμενοι, σε ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ εκτός περιοχής, τα οποία εξουδετέρωσε με άνεση ο Πετράκης.
Καλή ήταν η διαιτησία του Ανδρ. Βλάχου και των βοηθών του Τσιαλογιάννη και Κουλοχέρη.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Χαρμπίλας, Β. Ζαχαρόπουλος, Καρατσίκος, Χρ. Γκέσουρας, Μαρώλιας, Ζερμπίνης, Χρυσανθόπουλος (70’ Αλεξανδρόπουλος), Ραυτακόπουλος (50’ Στεφανίδης), Δρόσος, Απ. Γκέσουρας (85’ Φαραντάκης).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Άλι, Δ. Ζαχαρόπουλος (46’ Ν. Γάγγας), Παν. Νικολάου, Kλισί, Ζουβερέλλης, Κουτσούκος, Τάτσης, Τσαβδαρίδης, Γιάν. Νικολάου, Καραμήτρος.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1–0
Ανώτερη η Βουλιαγμένη, επικράτησε του Αήττητου με 1-0. Το γκολ ο Μαρίου στο 75’ με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή. Οι γηπεδούχοι ήθελαν περισσότερο την νίκη, κι έχασαν τουλάχιστον 3 ευκαιρίες για γκολ, με τους Μαρίου, Κορδά και Χριστόπουλο. Στο 83' απεβλήθη ο Χριστόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα (για θέατρο). Στο 70’ ο τερματοφύλακας Τσουνάκης πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση σε κεφαλιά του Κολάγκι.
Πολλές κίτρινες κάρτες από τον διαιτητή Αντ. Βλάχο, τουλάχιστον 7 σ’ ένα αγώνα πολύ εύκολο και όχι αντιαθλητικό! Βοηθοί: Χριστόπουλος, Καραπιπέρης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τσουνάκης, Α. Λιόλιος, Τσιρλής (58’ Καραμέτος), Αντάρτης, Σταυρόπουλος (80’ Χατζηνικολάου), Μουτεσίδης (64’ Παπαβασιλείου), Καρδαμίτσης, Κορδάς, Μαρίου, Χριστόπουλος, Μάστορας.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΩΡΩΠΟΣ 0–1
Με εξαιρετική εμφάνιση και σπουδαίο τερματοφύλακα, ο Ωρωπός νίκησε καθαρά και στην Παιανία τον ισχυρό Παμπαιανικό 1-0. Η ωριμότητα και το καλό «στήσιμο» των φιλοξενουμένων, επικράτησε του ενθουσιασμού και της νεανικής ορμής των γηπεδούχων. Ο Φιλλής με απευθείας κτύπημα φάουλ στο 35’ (βοήθησε και ο αέρας) πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης (0-1).
Ευκαιρίες είχαν και οι δύο ομάδες. Στο πρώτο μέρος κάπως καλύτερος ο Ωρωπός, κράτησε περισσότερο την μπάλλα και δίκαια προηγήθηκε. Στο β’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, που άλλοτε έκοψε η άμυνα κι άλλοτε ο εκπληκτικός Νικολάου! Προς το τέλος, ο Ωρωπός ξαναβγήκε σε αντεπιθέσεις αλλά δεν ολοκλήρωσε καμία προσπάθειά του. Ο Παμπαιανικός πίεσε όσο μπόρεσε στο διάστημα 46’-80’ αλλά δεν τα κατάφερε…
Πολύ καλοί οι διαιτητές Δραγάτης – Κυριακόπουλος, Γκούβας.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Κρητικός, Χατζής, Παπανίκου, Λευθεροχωρίτης, Τογιάλλι (80’ Στασινούλιας), Λαγός, Γκόμπλιας, Δάβαρης, Τσιγάρας (46’ Κατσικώστας), Μυρτάι.
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Αμπάζι (89’ Κρομμύδας), Γκλιάτης, Βολιώτης, Μπραχιμάι, Παπαγεωργίου (90’ Οικονομάκος), Μήτρου, Μπάνας, Φιλλής (85’ Ευφραιμίδης), Κανατάς.

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0–0
Δυνατό ματς, με την Ατλαντίδα καλύτερη στο α’ ημίχρονο και τον Ραμνούντα αρκετά καλό στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο πρώτο μέρος και οι γηπεδούχοι στο β’ 45λεπτο. Είχαμε και μία αποβολή από κάθε ομάδα. Στο β’ ημίχρονο και οι δύο, με τον Παππά των φιλοξενουμένων στο 73’ και τον Καρλή των γηπεδούχων στο 78’.
Διαιτητές: Μανιώτης – Βιτσεντζάτος, Χόικας.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέφ. Κόλλιας, Κληρονόμος, Καρλής, Ν. Χαμάμης, Κοκίνι, Παιδής, Σαμανίδης (55’ Δημ. Κόλλιας), Ραπτογιάννης, Μήτσης (73’ Χατζηανδρέου), Νικολέας, Γρίβας (67’ Κων. Κόλλιας).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Σβόλης (56’ Μπενέκος), Παπαπέτρου, Τρικαλίτης, Καγιάς, Παππάς, Μπερέτης, Μπρέγκου, Γκατεντασβίλι (77’ Μπάμης), Πανόπουλος, Τσαδήμας.

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 2–3
Το Καπανδρίτι ήταν η νικήτρια ομάδα του ντέρμπυ παραμονής στην Β’ κατηγορία με την Δόξα, που διεξήχθη στο γήπεδο Αγίας Άννας.
Το παιχνίδι είχε δραματική εξέλιξη, με δύο τέρματα που σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά και 5 αποβολές! Το Καπανδρίτι άνοιξε το σκορ νωρίς, με γκολ του Σελίστα (0-1). Όμως, η Δόξα βρήκε τον τρόπο να κυριαρχήσει με την πάροδο του χρόνου και να ανατρέψει το σκορ, σημειώνοντας δύο τέρματα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (2-1).
Στο β’ μέρος και όσο πλησίαζε το τελικό σφύριγμα, το Καπανδρίτι προσπαθούσε -με περισσότερες δυνάμεις- να αποκομίσει έστω κι έναν βαθμό από την αναμέτρηση. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν όχι μία αλλά δύο φορές (!) στο τελευταίο πεντάλεπτο, «κλέβοντας» το τρίποντο από τους γηπεδούχους, που έμειναν άναυδοι και στο τέλος παραφέρθηκαν προς αντιπάλους και διαιτητές, οι οποίοι έκαναν συνολικά 5 αποβολές! Στο 85' ο Κάκκαρης πέτυχε το 2-2 έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βλάχου και στο 88' ο Βλάχος διαμόρφωσε το τελικό 2-3, που συνοδεύθηκε από έντονους πανηγυρισμούς.
Για τον έντονο πανηγυρισμό του (σε στυλ Κριστιάνο Ρονάλντο), απεβλήθη ο Βλάχος, καθώς ο βοηθός σημείωσε ότι ο παίκτης έδειξε τα γεννητικά του όργανα στους φιλάθλους. Από την Δόξα απεβλήθησαν στο τέλος ο τερματοφύλακας Σιώρας και ο αμυντικός Κάνδηλας για υβριστική συμπεριφορά. Νωρίτερα, είχαν επίσης αποβληθεί για επικίνδυνο παίξιμο, ο Πέτρου του Καπανδριτίου και ο Γκίνι της Δόξας.
Διαιτητές: Δραγάτης – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας.

* ΑΝΟΙΞΗ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 0–0
* ΝΙΚΗΤΕΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 2-2 (ημ. 1-1)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money