Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 29ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΚΟΡΩΠΙ 1-1

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΚΟΡΩΠΙ 1–1
Το τοπικό ντέρμπυ του Κορωπίου έληξε ισόπαλο 1-1, καθώς η τυπικά γηπεδούχος Δόξα καιγόταν για την νίκη. Η Δόξα φάνηκε να «θέλει» περισσότερο το τρίποντο, όμως δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που παρουσιάσθηκαν ενώ και το Κορωπί –ειδικά στο β’ μέρος- έδειξε δυστοκία στις επιθετικές του ενέργειες.
Στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, που έβρεχε εκνευριστικά, οι αντίπαλοι είχαν από μία τουλάχιστον ευκαιρία να σκοράρουν. Πάντως, χωρίς να έχει την υπεροχή των κινήσεων, η Δόξα κατάφερε να προηγηθεί στο 31' μετά από φάουλ-πάσα του Ανδρεάδη στον Μιχαήλ, που εξαπέλυσε συρτό δυνατό γωνιακό σουτ από 22 μέτρα περίπου και ανάγκασε τον τερματοφύλακα Μιχάλη να μαζέψει την μπάλλα από το βάθος της εστίας του (0-1).
Δεν πέρασαν καλά-καλά 3’ λεπτά (34’) και το Κορωπί –που είχε χάσει ως τότε καλύτερες ευκαιρίες- ισοφάρισε με εξαιρετικό σε εκτέλεση σουτ από την άκρη της μεγάλης περιοχής του Νούρια, ο οποίος πραγματοποίησε ατομική προσπάθεια κι έπιασε υπέροχο σουτ στο «Γ» της εστίας του Παππά (1-1).
Στο β’ ημίχρονο η Δόξα βελτιώθηκε, κι έφθασε δύο φορές πολύ κοντά στην επιτυχία δεύτερου τέρματος. Απίστευτη ήταν η χαμένη ευκαιρία του Ψαράκη στο 91’, ο οποίος αφού πέρασε και τον Μιχάλη, έχασε τον βηματισμό του, μπερδεύτηκε και τελικά πλάσαρε άψυχα  και οι αμυντικοί πρόλαβαν κι έδιωξαν την μπάλλα! Νωρίτερα (84’) ο Παππάς απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, πολύ καλό κτύπημα φάουλ του Αλεξίου.
Στο 89' απεβλήθη αδίκως (χωρίς λόγο) ο Ανδρεάδης της Δόξας, με υπόδειξη του επόπτη Κάλλη!
Εκτός ψυχολογίας παιχνιδιού ήταν η διαιτησία. Ανώριμοι και υπερβολικοί στις υποδείξεις τους οι νεαροί διαιτητές (Ανδρ. Βλάχος – Κάλλης, Τσέλιος), ήταν τυχεροί που «έπεσαν» σε καλής πάστας ποδοσφαιριστές! Αλλιώς το ματς δεν θα τελείωνε ποτέ…
ΔΟΞΑ Κ.: Παππάς, Καπουράνης, Λιούμης, Δαραμάρας, Στέφ. Παπαδόπουλος, Ανδρεάδης, Μιχαήλ, Κάρο (78' Πλίτσης), Ψαρράκης, Θανόπουλος, Μπουτσικάρης (48' Αμπεντινάι).
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγγος, Μαρινάκης (70' Αλεξίου), Νούρια (80' Σπηλιόπουλος), Ρεντζής, Χαρίτος, Β. Γιαβάεβ, Κερμέζο (51' Πλάτανος).
* Μετά την λήξη του αγώνα, στήθηκε πηγαδάκι στον διάδρομο εξόδου από το γήπεδο «Αντώνης Πρίφτης» και οι φίλοι και παράγοντες των δύο ομάδων «έβγαλαν τ’ απωθημένα» τους σχετικά με την συμπεριφορά των μεν στους δε, κι αντιστρόφως… Η εσωστρέφεια στο μεγαλείο της!

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 1–2
Σημαντική νίκη (2-1) σημείωσε ο Ολυμπιακός Λαυρίου στα Γλυκά Νερά επί των γηπεδούχων, που δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Στον πάγκο του Ολυμπιακού κάθισε για πρώτη φορά εφέτος ο Δημήτρης Τσιαούσης και είδε τους παίκτες του να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση και να επικρατούν δίκαια, εξασφαλίζοντας και την σωτηρία της ομάδας από πιθανό υποβιβασμό.
Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν σαφή υπεροχή στις κινήσεις και είχαν δύο δοκάρια σε προσπάθειες των Έλενα (15’) και Μπουτσάι (23’), πριν προηγηθούν στο σκορ. Στο 33’ ο Μπουτσάι κέρδισε πέναλτυ και ο Γκαβασιάδης με εύστοχο κτύπημα πέτυχε το 0-1. Τα Γλυκά Νερά δεν αντέδρασαν και στο β’ μέρος η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε ίδια…
Ο Ολυμπιακός συγκροτήθηκε καλύτερα με την είσοδο του Πάνου και απέκτησε μεγαλύτερη σιγουριά στις προσπάθειές του. Στο 75’ συνδυάσθηκαν οι Πάνου, Έλενας, Κουρτάνοβιτς και ο Γκαβασιάδης με κεφαλιά στην σέντρα του Κουρτάνοβιτς «καθάρισε» το ματς, κάνοντας το 0-2. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο τέλος (88’) να μειώσουν με κοντινό πλασέ του Μουτζακά, σε αναμπουμπούλα (1-2).
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Καρράς, Ντόστης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λαβδάς, Μίνο, Αξιώτης, Κοντζιάς, Βάρδας, Θεοφάνους (87' Πάρος), Νάνος, Μουτζακάς, Κουτρομάνος (90' Μπουλούμπασης), Γάσπαρης (46' Τσαουσάι).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Κύρκος, Βαφειάδης, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Μπεργιάννης, Μπουτσάι, Γκριμέκης (87' Ρόσι), Έλενας, Γκαβασιάδης, Παπαγεωργίου (90' Βελετάκος), Κουϊμτζής (46' Πάνου).

Η υποδοχή της Λαυρεωτικής στην κυπελλούχο Θύελλα
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1–1
Η Λαυρεωτική παρέμεινε αήττητη για 15η αγωνιστική (!) παρ’ ότι υποδέχθηκε την πρωτοπόρο και σχεδόν πρωταθλήτρια Θύελλα, την οποία υποχρέωσε σε παιχνίδι αναμονής. Κουρασμένη από τον τελικό του κυπέλλου και με αρκετές αλλαγές στην αρχική της σύνθεση εμφανίσθηκε η ομάδα της Ραφήνας. Η Λαυρεωτική έχασε μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο τρίποντο... Πάντως, υποδέχθηκε την κυπελλούχο ΕΠΣΑΝΑ όπως της άξιζε, με τους παίκτες της να σχηματίζουν διάδρομο, μέσα από τον οποίο πέρασαν καταχειροκροτούμενοι οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας!
Το πρώτο ημίχρονο διεξήχθη υπό συνεχές ψιλόβροχο, καθώς ο αγώνας παιζόταν στο κέντρο, με λίγες φάσεις μπροστά στις εστίες. Στο 26’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πολύ καλά εκτελεσμένο γκολ του Κοντογιάννη, ο οποίος πήρε κεφαλιά-πάσα του Γιαχάεβ, ελίχθηκε θαυμάσια μέσα στην μεγάλη περιοχή και πλάσαρε την κατάλληλη στιγμή στην δεξιά γωνία του Κατσιούλη (1-0). Αμέσως η Θύελλα αντέδρασε και πίεσε για την ισοφάριση. Στο 30’ οι αμυντικοί της Λαυρεωτικής έδιωξαν δύο φορές την μπάλλα από την γραμμή τέρματος, σώζοντας την εστία τους και στο κόρνερ που ακολούθησε, η κεφαλιά του Γεραγωτέλλη ήταν άουτ.
Η ισοφάριση συνέβη τελικά στο 42’ με πλασέ-προβολή του Μαργέτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αφού η μπάλλα πέρασε από πολλούς αμυντικούς (1-1).
Το δεύτερο ημίχρονο σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό (σε ανύποπτη φάση) του νεαρού τερματοφύλακα Λάμπρου, στο 55’, ο οποίος αντικαταστάθηκε με 5λεπτη καθυστέρηση από τον Παρλακίδη. Στο 60’ άψογος συνδυασμός Γιαχάεβ-Κοντογιάννη, προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή της Θύελλας και ανατροπή του πρώτου. Την εκτέλεση του πέναλτυ ανέλαβε ο Κοντογιάννης, που έστειλε την μπάλλα ψηλά άουτ! Πρόκειται για το 7ο πέναλτυ που «σπαταλά» εφέτος η Λαυρεωτική.
Η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι διατήρησαν μεγαλύτερη κατοχή της μπάλλας αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα, με εξαίρεση την φάση στις καθυστερήσεις, που ο Παρλακίδης με εξαιρετική επέμβαση έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση...
Διαιτητές: Δραγάτης – Χριστόπουλος, Καραθανάσης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος (65′ λ.τρ. Παρλακίδης), Χουσεΐν, Σέμπρος (46′ Λάππας), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Μιχαηλίδης, Α. Γιαχάεβ, Ασλάνι, Κοντογιάννης, Τζώρας (75′ Σελιμάς).
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Τσέλιος, Στάφα (68′ Προδρόμου), Σερέτης, Μανουσάκης, Ντούνης, Αράπης, Γεραγωτέλλης (68′ Μουλάκης), Μαργέτης (83′ Δημεσπύρα), Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 0–0
Ο Νικηφόρος έπαιξε καλύτερα από τον Κεραυνό, είχε 3 δοκάρια αλλά δεν πέτυχε γκολ! Έτσι, με δεδομένη την μέτρια εμφάνιση του Κεραυνού, οι ομάδες έμειναν στο 0-0.
Οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύθηκαν την κακή ημέρα στην οποία βρέθηκαν οι γηπεδούχοι και δεν στάθηκαν τυχεροί στις περιπτώσεις των δοκαριών –όλα στο τελευταίο 20λεπτο- ενώ ταλαιπώρησαν περισσότερο τους γηπεδούχους, όταν έμειναν 10! Στο 68’ απεβλήθη ο Δελόλμας με απευθείας κόκκινη κάρτα, για εξύβριση.
Ο Κεραυνός έπαιξε με νεανική σύνθεση, κι έχοντας «καθαρίσει» με το θέμα παραμονής στην κατηγορία, αγωνίσθηκε χωρίς άγχος, αλλά δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και απείλησε σε ελάχιστες περιπτώσεις.
Τα δοκάρια του Νικηφόρου είχαν ο Μουρτοπάλας (με φοβερό σουτ), ο Γιάννης Μπούρας με απευθείας κτύπημα φάουλ και ο Ουκόνου επίσης με σουτ, αφού βρέθηκε πάντως σε θέση οφ-σάιντ! Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ακόμη ευκαιρίες να σκοράρουν, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο τερματοφύλακας Σιμιτζής είχε πολλή δουλειά…
Διαιτητές: Μανιώτης – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Σιμιτζής, Ελευθερίου, Μπρότσι, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Πρίφτης, Ρώμας, Φουστέρης (60' Παπανικολάου), Πάλλης (75' Μαγγανάς), Κρυεμάντι, Σταμάτης.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Ρίζος, Δημητριάδης, Δημ. Μπούρας (82' Γαβριηλίδης), Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου (68' Ουκόνου), Γιάν. Μπούρας, Ορούτσι (56' Μουρτοπάλας), Δελόλμας, Δούβος, Αντζινάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1–1
Το μαχητικό Κρυονέρι πήρε ισοπαλία 1-1 στο Μπογιάτι από τον γηπεδούχο Ολυμπιακό, που οι παίκτες του είχαν ακόμη το μυαλό τους στον χαμένο τελικό κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης… Το παιχνίδι δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις, εκτός του γεγονότος ότι οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλή αγωνιστική συμπεριφορά κι εκμεταλλεύθηκαν την κούραση και μετριότητα των γηπεδούχων.
Το σκορ άνοιξε το Κρυονέρι, στο 15’, με ωραίο σουτ του Βλαχάκη, ο οποίος νίκησε τον Χανδρινό, που αιφνιδιάσθηκε (0-1). Ακολούθησαν κι άλλες ευκαιρίες των φιλοξενουμένων, με δύο προσπάθειες των Χρυσικόπουλου και Δρακόπουλου, να «σταματούν» στα δοκάρια. Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 73’ με κεφαλιά του Κώστα Τσεβά, ύστερα από λάθος του τερματοφύλακα Βαμβακά (1-1).
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Ρούντος, Δουλγεράκης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σεβδαλής (46' Σκόρδας), Βιδάλης, Μουρούτης, Κολώνης (59' Αρβανιτάκης), Τσέλια, Ανδρεαδάκης, Μανωλόπουλος (47' Ζυγούρης), Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βαμβακάς, Κεφάλας (78' Γεωργίου), Κολώτας, Χουζούρης, Κανταρέλλης, Σταμούλης (59' Δερβένης), Βλαχάκης, Σιατραβάνης, Δρακόπουλος, Χρυσικόπουλος, Κοντόσταυλος (76' Σαχίνης).

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΜΑΡΚΟ 2–2
Βελτιωμένη κάπως η Μαρκό, πήρε ισοπαλία στον Μαραθώνα από την Μάχη 2-2. Η Μάχη με τους εφήβους της, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και δημιουργεί σύνολο που πολύ σύντομα θα εκπλήξει το ποδοσφαιρικό κοινό της περιοχής!
Και τα 4 τέρματα της συνάντησης επετεύχθησαν στο πρώτο ημίχρονο. Η Μάχη προηγήθηκε μόλις στο 8’ με προσπάθεια του Νταή (1-0) και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 17’ με κεφαλιά του Ζαφειρόπουλου, μετά από κτύπημα κόρνερ (1-1). Η Μαρκό έκανε την ανατροπή στο 26’, με πέναλτυ. Ο Σιδέρης πραγματοποίησε σέντρα, κι έγινε χέρι αμυντικού εντός περιοχής. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Μουσαράι (1-2). Πριν συμπληρωθούν 40 λεπτά παιχνιδιού (39’) ο Παρούσος εκμεταλλεύθηκε ενέργεια και μπαλλιά του Σένε, πετυχαίνοντας το 2-2!
Στο β’ ημίχρονο, η Μαρκό είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο τελευταίο 10λεπτο να «πάρει» την νίκη. Όμως, στο 80’ ο Γαλάνης και στο 83’ ο Μουσαράι, δεν κατάφεραν να σκοράρουν απέναντι στον Περικλή Κοροβέση και η ισοπαλία επισφράγισε τις προσπάθειες των αντιπάλων.
Διαιτητές: Μπερέτας – Τσιαλογιάννης, Μπουξμπάουμ.
ΜΑΧΗ: Περ. Κοροβέσης, Καλλιακούδας, Μέξι, Αλ. Κοροβέσης, Μέξης (46' Χατζηεμμανουήλ), Καραλής, Καρακοζίδης, Νταής, Σένε (68' Αγουρίδης), Παρούσος, Μεταξάς.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Σιδέρης, Σινάνι, Δημητρίου, Λάππας, Κάλης (71' Ξεφτεράκης), Γαλάνης, Μπάστας, Ραβανός (87' Σταμπέλος), Μουσαράι, Ζαφειρόπουλος (71' Μικιρδιτσιάν).

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 3–2
Εντυπωσιάζοντας για άλλη μια φορά, ο Κουβαράς πανηγύρισε νέα νίκη -μάλιστα με ανατροπή- σημειώνοντας 3 γκολ! Επικράτησε του αρκετά καλού Παλληνιακού με 3-2, σε αμφίρροπη αναμέτρηση.
Το ματς είχε αρκετές φάσεις και οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10’ με σουτ εκτός περιοχής του Κάππου (0-1). Στο 23' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με προσπάθεια και μακρινό πλασέ του Πίστα (1-1). Με νέο μακρινό σουτ του Αλεξίου στο 33’, ο Κουβαράς ανέτρεψε το σκορ κι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, προηγούμενος 2-1!
Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο ανοικτό, με ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά στο 52’ ο διαιτητής είδε πέναλτυ, που «κέρδισε» ο Ζατσελλάρι, σε φάση δύσκολη και αμφιλεγόμενη. Η εύστοχη εκτέλεση του Πλάκα, έφερε τον Κουβαρά δύο γκολ μπροστά (3-1)! Ο Παλληνιακός συνέχισε να προσπαθεί και κατάφερε στο 76’ να μειώσει με κτύπημα φάουλ του Ζώκου (κι αφού η μπάλλα κτύπησε στον Χρ. Δημητρακόπουλο), που έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του Αποστολίδη (3-2).
Διαιτητές: Δραγάτης – Δουλγεράκης, Προδρομίδης.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Αποστολίδης, Φεϊζούλα (60' Δημογιάννης), Θαν. Δημητρακόπουλος, Βανγκέλι, Τζανής, Αναγνώστου, Αλεξίου, Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Ζατσελλάρι (87' Θεοδωρίδης), Πίστας (78' Σύρος).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Κούνας, Νάκου, Ελ Γκαμάλ, Αλ. Καλούδης, Δαραμούσκας (46' Κυριόπουλος), Ζώκος, Κάππος (63' Κούσης), Κοβάνης (46' Ηλ. Μπούρας), Τριανταφύλλου, Φελέκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 0-3
Ο Πρωτέας ήταν σαφώς καλύτερος στο α’ ημίχρονο και στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα της Νέας Μάκρης, όπου νίκησε 3-0 τον γηπεδούχο Εθνικό.
Ο Εθνικός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, κι έχασε μερικές ευκαιρίες να σημειώσει γκολ αλλά η ανωριμότητα της νεανικής του ομάδας, δεν επέτρεψε να έχει ολοκληρωμένες τελικές ενέργειες… Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με τον πολύ έμπειρο Ελευθερίου στην 11άδα τους, αλλά απ’ εκεί και πέρα όλοι οι παίκτες ήταν 20 ετών και κάτω!
Από την πλευρά του, ο Πρωτέας χρησιμοποίησε 8 συνολικά νεαρούς παίκτες στο παιχνίδι αυτό, συμπεριλαμβανομένου του 15χρονου Στάθη Παπαγεωργίου, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεπούτο του με την ανδρική ομάδα!
Η ομάδα της Παλαιάς Φωκαίας άνοιξε το σκορ στο 42' με τον Μαμάκο (0-1) και στο 75' ο Ποστόλης πέτυχε το 0-2. Το τελικό σκορ (0-3) διαμόρφωσε στο 82' και πάλι ο Μαμάκος.
Διαιτητές: Πανούτσος – Πολυχρονιάδης, Τσιαλογιάννης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βοτσίδης, Μπατής (46' Δημητρίου), Μουτάφης, Ελευθερίου (75' Μπάρκα), Κονταρίνης, Κωνσταντόπουλος, Γεωργιόπουλος, Νικηφοράκης, Τρυφιάτης, Θανόπουλος (46' Μποϊμπέι), Τσουρής.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Κούλιμπης, Ποστόλης, Λέκα (80' Γιαννικάκης), Βασιλείου, Κατσούλας, Μακρυπίδης, Μαραγκός (85' Παπαγεωργίου), Παπαντζίμας, Γεωργίου (65' Διακορώνας), Μαμάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money