Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 2–1




Η Βουλιαγμένη ήταν καλύτερη κατά διαστήματα και νίκησε τον Ραμνούντα, που δεν είχε αποτέλεσμα στις επιθετικές του ενέργειες. Σύμφωνα με τους γηπεδούχους, «αυτή την φορά κανένας δεν μπορούσε να σταματήσει την Βουλιαγμένη... 13 οφ-σάιντ, 1 πέναλτυ που δεν δόθηκε κλπ.», δεν εμπόδισαν τον Αντάρτη με απευθείας κτύπημα φάουλ να πετύχει το 1-0 στο 65’ ούτε τον Μαρίου στο 85’ μέσα από την μικρή περιοχή, να σημειώσει το 2-0.
Η ομάδα του Γραμματικού μείωσε 2-1 στο 90' με σκόρερ τον Νικολέα αλλά είχε και δύο δοκάρια, ένα στο α’ ημίχρονο με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ραπτογιάννη, κι ένα με κεφαλιά-ψαράκι του Χαμάμη στο 89’.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Πανούτσος, Μπαλάγκα. Η Βουλιαγμένη διαμαρτύρεται για κακή διαιτησία και κακές υποδείξεις σε πολλές περιπτώσεις. Επίσης, υποστηρίζουν ότι ο τερματοφύλακας και ο ν.4 (Χαμάμης) του Ραμνούντα, προκαλούσαν συνεχώς με την συμπεριφορά τους. Ο Ραμνούς διαμαρτύρεται για μια πέτρα που έπεσε στον τερματοφύλακα Στέφ. Κόλλια, ο οποίος διαμαρτυρόταν στην βοηθό διαιτητή ότι υπέδειξε ανάποδα φάουλ υπέρ των γηπεδούχων, που τελικά απέφερε το πρώτο γκολ της Βουλιαγμένης!
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τσουνάκης, Ανδρ. Λιόλιος, Τσιρλής, Αντάρτης, Σταυρόπουλος (85' Μπακάλης), Παπαβασιλείου (83' Καραμέτος), Καρδαμίτσης, Κορδάς (60' Μανταλώζης), Μαρίου, Χριστόπουλος, Μάστορας.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέφ. Κόλλιας, Κληρονόμος, Γρίβας (46’ Τούντας), Ν. Χαμάμης, Κοκίνι, Παιδής, Δημ. Κόλλιας, Ραπτογιάννης (75’ Κούκης), Νικολέας, Χατζηανδρέου (65’ Κων. Κόλλιας), Καρλής.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΡΑΜΝΟΥΝΤΑ
Εκπρόσωπος του  Ραμνούντα Γραμματικού σε επικοινωνία με τα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ», ενημέρωσε ότι στην φάση που προηγήθηκε του πρώτου τέρματος της Βουλιαγμένης, στην αναμέτρηση Βουλιαγμένης-Ραμνούντα 2-1, κάποιος «φίλαθλος» των γηπεδούχων έριξε πέτρα στον τερματοφύλακα της ομάδας του Γραμματικού και τον κτύπησε ελαφρά!
Υπήρξε διακοπή του αγώνα (γύρω στο 65’) για 5’ περίπου λεπτά, που δεν κρατήθηκε ποτέ από τον διαιτητή!
Οι παράγοντες του Γραμματικού διαμαρτυρήθηκαν, γιατί δεν διεκόπη ο αγώνας, σύμφωνα με την τελευταία οδηγία του υφυπουργού αθλητισμού.
Στο τέλος, οι εκπρόσωποι της Βουλιαγμένης δεν ήθελαν να υπογράψουν το φύλλο αγώνος, επειδή ο διαιτητής έγραψε τα συμβάντα, με αποτέλεσμα η αποστολή του Ραμνούντα να καθυστερήσει μία ώρα να φύγει από το γήπεδο…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
Η Βουλιαγμένη ανάρτησε στο F/B την ακόλουθη ανακοίνωση, ως απάντηση σε όσα υποστήτιξε ο Ραμνούς Γραμματικού. Το κείμενο έχει ως εξής:
«Είναι ντροπή για το Γραμματικό να βγάζει τέτοιες ανακοινώσεις! Πάντα η Βουλιαγμένη είχε, έχει και θα έχει παραδειγματική φιλοξενία απέναντι και στους αντιπάλους της αλλά και απέναντι στους διαιτητές.
Απορούμε πως ο κ. Ζαχαρόπουλος είδε σε όλο τον αγώνα μόνο ένα χαλικάκι, που λέει ότι πέταξε κάποιος από την κερκίδα με τα διακριτικά της ομάδας μας και δεν είδε τα άπειρα οφ-σάιντ που έδειχνε ο επόπτης εις βάρος μας, το πέναλτυ που δεν έδωσε, τον τερματοφύλακα των αντιπάλων που έδειχνε τα γεννητικά του όργανα στους φιλάθλους! Άντε να το έκανε ο δικός μας τερματοφύλακας στο γήπεδο του Γραμματικού! Ακόμη εκεί θα ήμασταν…
Είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά, τη στιγμή που σε άλλα γήπεδα γίνονται τέρατα και σημεία και περνάνε απαρατήρητα.
Όσο για το Γραμματικό, τι θέλει; Να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά; Αυτή είναι η ομάδα του; Αυτό είναι αθλητισμός; Κύριοι, είστε απαράδεκτοι.
Ό,τι και να κάνουν ό,τι και να λένε, η Βουλιαγμένη θα διδάσκει ήθος και πολιτισμό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money