Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1–1


Πανηγυρισμός του 1-1 από τα παιδιά της Σταμάτας!

Έχασε τα… «άχαστα» ο Νικηφόρος και τελικά τιμωρήθηκε από την ουραγό Σταμάτα, που πήρε την ισοπαλία στον Γέρακα! Οι παίκτες του Νικηφόρου υποτίμησαν την ομάδα της Σταμάτας, που κατέβηκε στο παιχνίδι με 11 όλους κι όλους παίκτες!
Το σκορ θα έπρεπε να ήταν μεγάλο υπέρ των γηπεδούχων αλλά οι «ασόβαροι» παίκτες του Νικηφόρου νόμιζαν ότι τα γκολ θα σημειωθούν από μόνα τους! Αφού έχασαν του κόσμου τις ευκαιρίες, είχαν -μεταξύ των πολλών χαμένων προσπαθειών- και δύο δοκάρια σε σουτ του Γιάννη Μπούρα στο 25’ και ψηλοκρεμαστό σουτ (σε κενή εστία) του Νεοφύτου στο 30’. Κατάφεραν, πάντως να σκοράρουν και να προηγηθούν στο 27’, με κεφαλιά του Δημητριάδη μετά από κτύπημα κόρνερ (1-0).
Στο β’ ημίχρονο η εικόνα του Νικηφόρου έμεινε ίδια (ίσως και λίγο χειρότερη) ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν περισσότερο με αραιές αντεπιθέσεις να απειλήσουν. Στο 72’ εκτέλεσε φάουλ από μακριά ο Σταύρου και η μπάλλα αφού διεκδικήθηκε στον αέρα από επιθετικούς και αμυντικούς, άλλαξε πορεία στον Δημητριάδη και κύλησε στα δίχτυα ου εμβρόντητου Φελέσκουρα (1-1). Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού η Σταμάτα κράτησε με κάθε τρόπο την ισοπαλία αφού ο Νικηφόρος δεν αξιοποίησε καμία από τις ευκαιρίες που είχε για να πάρει την νίκη και το 3ποντο! Μάλιστα, στο 86’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Μητρόπουλος και η Σταμάτα έμεινε με 10 παίκτες.
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Βάλλας, Τσιρλής.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Ρίζος, Δημητριάδης, Αντζινάς, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Μουρτοπάλλας (80' Παπαθανασόπουλος), Γιάν. Μπούρας, Ουκόνου (55' Δημ. Μπούρας), Δούβος, Νεοφύτου (60' Ν. Καλούδης).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος, Σιαδήμας, Πετρόμυλο, Μητρόπουλος, Πέππας, Μπόρας, Σεκερτζής, Χατζής, Σμυρναίος, Σταύρου, Δημητρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money