Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1–1


O Παργιανός (εδώ σε παλαιότερη προσπάθεια) ισοφάρισε με πέναλτυ στον Διόνυσο...

Μετά από συναρπαστικό και δυνατό παιχνίδι, ο γηπεδούχος Διόνυσος παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Αήττητο Σπάτων. Ο Διόνυσος είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλλας και στο 31’ προηγήθηκε (1-0) με οργανωμένη επίθεση και σωστό τελείωμα του Μαρώλια (σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής). Ο Αήττητος δεν πτοήθηκε και «απάντησε» άμεσα, στο 37’, με πέναλτυ που κέρδισε σε χέρι του Μίσιου. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο έμπειρος Παργιανός (1-1).
Το β’ ημίχρονο μπορεί να μην είχε γκολ, είχε όμως πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες και συνεχείς εναλλαγές στα καρέ των αντιπάλων. Στο 55’ ο Αήττητος έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με τον Παργιανό, το σουτ του οποίου (μέσα από την περιοχή) απέκρουσε ενστικτωδώς ο Πετράκης. Ο Διόνυσος «απάντησε» στο 65’ με τον Δρόσο, που έκανε διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση και ο Κονόμι αναγκάσθηκε σε εντυπωσιακή επέμβαση, μη έχοντας οπτικό πεδίο, στην αριστερή του γωνία.
Στην συνέχεια, ο Διόνυσος διαμαρτυρήθηκε έντονα για δύο περιπτώσεις πέναλτυ. Η πρώτη σε τράβηγμα του Φαραντάκη μέσα στην περιοχή και η δεύτερη σε χέρι αμυντικού του Αήττητου (έκοψε σουτ μέσα από την περιοχή), περιπτώσεις στις οποίες ο διαιτητής δεν ανταποκρίθηκε…
Πάντως στο τέλος ο Διόνυσος είχε την ευκαιρία του αγώνα, όταν σε κάθετη μπαλλιά του Σιδηρόπουλου, ο Καρατσίκος πέρασε και τον τερματοφύλακα Κονόμι αλλά η μπάλλα στο πλασέ του, από πλάγια θέση, πέρασε παράλληλα από την γραμμή τέρματος και κατέληξε ελάχιστα άουτ.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Διονύσου να διαμαρτύρονται στον διαιτητή Λάμπρου (Βασιλάκος, Περδίκης), για τα δύο πέναλτυ που δεν «είδε»…
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Χαρμπίλας, Φαραντάκης (86’ Ζερμπίνης), Μίσιος, Χ. Γκέσουρας, Ράλλης, Μαρώλιας (61’ Α. Γκέσουρας), Χρυσανθόπουλος (71’ Σιδηρόπουλος), Καρατσίκος, Δρόσος, Δ. Ραυτακόπουλος.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Ράπτης, Λύγκος, Κ. Παπαδόπουλος, Α. Φράγκος, Κολάγκι, Κ. Φράγκος (58’ Ορμανόπουλος), Παναγόπουλος, Μασκλαβάνος, Παργιανός (89’ Κοντάκης), Λάππας (90’ Κουτρούμπας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money