Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΑΤΟΠΗΜΑ ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΥ



Στην Δευτεριάτική συγκέντρωση των διαιτητών μίλησε το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ηλίας Μικρόπουλος, που «κόβει και ράβει» σχεδόν ανεξέλεγκτα στους ορισμούς, χωρίς να έχει την παραμικρή επίσημη ευθύνη και χωρίς να είναι πιστοποιημένος πουθενά, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάνει ούτε υπεύθυνη δήλωση στην Ένωση για τους ορισμούς που δέχεται από τον αρχιδιαιτητή κ. Ντάφλο ως παρατηρητής διαιτησίας! Απορούμε πώς τον ανέχονται οι κ.κ. Παπαμακάριος και Τσεβάς!
Δεν αντελήφθη κανείς γιατί μίλησε ο «θεωρητικά άσχετος» κ. Μικρόπουλος στους διαιτητές, αλλά τα εξωφρενικά πράγματα που είπε, ξεφεύγουν από κάθε μέτρο. Αν υπήρχε σοβαρή διοίκηση στην Ένωση, θα τον είχε «απολύσει» ή θα τον είχε παραπέμψει σε αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή ή θα είχαν παραιτηθεί όλα τα μέλη του Δ.Σ. Η απαράδεκτη ομιλία του αφορούσε συμπεριφορές σωματείων και ουσιαστικά νουθετούσε τους διαιτητές να υποστηρίζουν το τάδε ή το δείνα σωματείο!
Ποιος δίνει τέτοιο δικαίωμα στον όποιο κ. Μικρόπουλο; Ποιος νομίζει ότι είναι επιτέλους; Μήπως αυτός διοικεί την Ένωση και δεν το έχουν καταλάβει οι αρμόδιοι; Διότι καθοδηγεί ευθέως τους διαιτητές σε ανεπίτρεπτες λογικές! Ακριβώς αυτό, που η διοίκηση Παπαμακάριου έλεγε ότι ήθελε να αποφύγει όταν εξελέγη. Τώρα τί κάνει; Απλά, ακολουθεί την πολιτική που ακολουθούσαν και οι προηγούμενες διοικήσεις!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money