Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1–1



Η εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Ποστόλη στο δοκάρι του Παρλακίδη

Ο Πρωτέας του Νίκου Κόκκινου παρέμεινε αήττητος για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική και η Λαυρεωτική συνέχισε το αήττητο σερί της για 16ο παιχνίδι, με προπονητή τον Ανδρέα Δεληγιάννη! Η ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπυ ήλθε μετά από μοιρασμένο ανά ένα ημίχρονο παιχνίδι, με δυνατές διεκδικήσεις και κυρίως παιχνίδι κέντρου. Πολλή γκρίνια υπήρξε κι από τις δύο πλευρές στις αποφάσεις του άπειρου διαιτητή.
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 32’ με τον Μαμάκο, ο οποίος πήρε πάσα από τον Μακρυπίδη και με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 1-0. Στο 44’ παραλίγο ο Μαμάκος να σημειώσει το 2-0 αλλά η κεφαλιά του αποκρούσθηκε από τον Παρλακίδη.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν, κι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τον πάντοτε επικίνδυνο Κοντογιάννη. Τελικά η Λαυρεωτική ισοφάρισε στο 72', με μπάσιμο από πλάγια θέση και έξοχο διαγώνιο βολέ του Α. Γιαχάεβ (1-1). Ο Πρωτέας αντέδρασε και στο 83′ είχε δοκάρι, σε εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ποστόλη.
Προβληματική ήταν η διαιτησία του Καρρά (Βιτσεντζάτος, Μήταρης). Η Λαυρεωτική διαμαρτύρεται για δύο φάσεις πέναλτυ (μία στο α’ ημίχρονο στον Σέμπρο και δεύτερη στις καθυστερήσεις του αγώνα στον Κοντογιάννη).
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μπούσκος, Βασιλείου, Κούλιμπης (75' Λέκα), Ποστόλης, Κατσούλας, Μακρυπίδης, Μαραγκός (90' Παπαγεωργίου), Γεωργίου (87' Γιαννικάκης), Παπαντζίμας, Μαμάκος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παρλακίδης, Παπακωνσταντίνου, Σέμπρος (82' Βουκελάτος), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Χουσεΐν, Α. Γιαχάεβ, Ασλάνι (42' λ.τρ. Τζώρας), Κοντογιάνης, Ρώμας (45' Λάππας).
* Πριν την έναρξη της συνάντησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη του Στάθη Βροχόπουλου, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος του Πρωτέα Π. Φωκαίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money