Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΜΑΡΚΟ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 3–0


Το 1-0 με κεφαλιά του Αρουέλ Μουσαράι

Με πολύ καλή εμφάνιση και μεγάλη διάθεση για την νίκη, η Μαρκό έδειξε στοιχεία καλύτερης ομάδας και νίκησε τον Κεραυνό με 3-0, στον καταπληκτικό νέο χορτοτάπητα του γηπέδου Μαρκοπούλου, που είναι ένα πραγματικό χαλί, κόσμημα αγωνιστικού χώρου και δημιουργεί συνθήκες για πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο! Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο τελευταίο 3λεπτο της δυνατής αναμέτρησης, καθώς μέχρι το 87’ οι φιλοξενούμενοι απειλούσαν με ισοφάριση…
Η Μαρκό άνοιξε το σκορ στο 14' με κεφαλιά του πολύ καλού Μουσαράι, ύστερα από καλοτραβηγμένη σέντρα του δραστήριου Πατσαούρα (1-0). Ο Κεραυνός που έδωσε σκληρές μάχες μέχρι το τέλος του αγώνα, είχαν τετ-α-τετ του Σταμάτη στο 20’ που απεσόβησε ο τερματοφύλακας Γερογιάννης ενώ στο 30’ ο Μουσαράι είχε κι άλλη ευκαιρία να σκοράρει από λάθος της άμυνας, αλλά ο τερματοφύλακας Χαντζαράς έδιωξε την μπάλλα. Στο 32’ ύστερα από κτύπημα κόρνερ του Μπάστα, ο Δημητρίου έπιασε σουτ μόλις άουτ. Στο 44’ ο Κρυεμάντι εκτέλεσε φάουλ και ο Παπανικολάου έπιασε κεφαλιά, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 45’ ο Σταμάτης έκανε γύρισμα και σουτ μέσα από την περιοχή (πλάγια) κι έστειλε την μπάλλα στο πλάι των δικτύων του Γερογιάννη.
Ο Κεραυνός είχε δοκάρι με τον Σταμάτη στο 48’ και λίγο αργότερα ο Μουσαράι έπιασε κεφαλιά σε σέντρα του Γαλάνη αλλά αστόχησε ελάχιστα! Στο 75’ ο Ρώμας έκανε εξαιρετική σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Μαρκό αλλά ο Μπρότσι και ο Παπανικολάου απέτυχαν να σκοράρουν. Το 2-0 έγινε στο 87’ μετά από οργανωμένη επίθεση των γηπεδούχων και πάσα στον Ζαφειρόπουλο, που με πλασέ από το πέναλτυ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα (2-0). Στο 89’ πραγματοποίησε κάθοδο από θέση έξω δεξιά ο Μουσαράι και βρήκε με γλυκιά σέντρα, πάλι στο ύψος του πέναλτυ, τον Ζαφειρόπουλο, ο οποίος σκοράρησε με νέο πλασέ (3-0).
Με ανούσια λάθη (αλλά χωρίς ποιότητα) η διαιτησία (Λάμπρου – Δουλγεράκης, Μήταρης).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας, Σιδέρης (87' Ξεφτεράκης), Τσετβερίκοβ, Λάππας, Κάλης, Γαλάνης, Δημητρίου, Ραβανός, Μουσαράι, Μπάστας (63' Ζαφειρόπουλος).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζαράς, Ελευθερίου, Παπανικολάου (67' Πάλλης), Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Πρίφτης, Ρώμας, Φουστέρης, Μπρότσι (80' Μαγγανάς), Σταμάτης, Κρυεμάντι.
* Μόλις ολοκληρωθούν τα έργα και παραδοθεί και η νέα εξέδρα του σταδίου Μαρκοπούλου, χωρητικότητας 1.700 θεατών περίπου, η Ανατολική Αττική θα αποκτήσει μια πολύ αξιόλογη αθλητική εγκατάσταση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money