Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 0–0


Η φάση του 88' με πρωταγωνιστές τους Καραμπιτιάνη (αριστερά) και Κατσή (δεξιά)


Μετά από συναρπαστικό παιχνίδι, Νικητές και Καπανδρίτι ήλθαν ισόπαλοι 0-0. Οι Νικητές έχασαν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες αλλά στο 88’ ο Καραμπιτιάνης του Καπανδριτίου, παραλίγο να σκοράρει καθώς πλάσαρε τον τερματοφύλακα Κατσή, ο οποίος πρόλαβε με ενστικτώδη ενέργεια να απλώσει το χέρι του και να σώσει την παραβίαση του τέρματός του!
Κατά τα άλλα, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Μπαχούμας, ανέδειξε το πλούσιο ταλέντο του με τις αποκρούσεις που πραγματοποίησε και τον τρόπο που διηύθυνε την άμυνά του, ενώ οι επιθετικοί των γηπεδούχων επιδόθηκαν σε ρεσιτάλ αδυναμίας να σκοράρουν παρ’ ότι έφθασαν τουλάχιστον σε 5-6 περιπτώσεις στην μικρή περιοχή και ολοκλήρωσαν χωρίς επιτυχία τις ενέργειές τους. Οι Χαρίσης, Τσούκα, Καραβατάκης και Πετράι πρέπει να ψάξουν να βρουν τι φταίει και δεν μπορούν να σημειώσουν ένα τουλάχιστον τέρμα όταν βρίσκονται μόνοι τους μπροστά στο αντίπαλο τέρμα! Την καλύτερη ευκαιρία είχαν στην ίδια φάση (στο πρώτο ημίχρονο) ο Τσούκα και ο Χαρίσης, όταν ο Μπαχούμας έκανε διπλή εντυπωσιακή επέμβαση…
Από την πλευρά του το Καπανδρίτι, με τις τόσες απουσίες και απώλειες βασικών στελεχών του, απέδειξε ότι διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο, μια ομάδα που γνωρίζει να στέκεται στον αγωνιστικό χώρο με συγκεκριμένο τρόπο και σχέδιο. Στο ματς αυτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη δοκάρι σε κτύπημα φάουλ του Μελιρά στο 30’ και μια καλή κεφαλιά του Αθανασόπουλου στο α’ μέρος, μόλις άουτ.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Δουλγεράκης, Δατσέρης. 
ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής, Πανουσόπουλος (46’ Σαββίνος), Τσουκαλάς (46’ Κορωνιάς), Στάθ. Αντωνόπουλος, Σκιαδάς, Ντούσης (78’ Λεμονής), Χαρίσης, Μαλάι, Καραβατάκης, Τσούκα, Πετράι.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Παπαγεωργίου, Σίνας (46’ λ.τρ. Στέφ. Σδράλιας), Νικολόπουλος, Σωτήρχος, Παπαθανασίου (85’ Καραμπιτιάνης), Ν. Μελιράς, Κάκαρης, Αθανασόπουλος, Φίλ. Σδράλιας (67’ Ζαμπούρας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money