Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–0



Χωρίς να εντυπωσιάσει, ο Ολυμπιακός Λαυρίου σημείωσε σημαντική νίκη επί του φιλότιμου αλλά φλύαρου Εθνικού Νέας Μάκρης με 1-0. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να έχουν σε καλή ημέρα τον εορτάζοντα Θοδωρή Τσίκλο, ο οποίος με πολλή διάθεση οδήγησε τους συμπαίκτες του στην επικράτηση, με το γκολ που πέτυχε στο 27’ με κεφαλιά.
Η ομάδα του Λαυρίου στην προσπάθεια που κάνει για να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας, δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές της αλλά κατάφερε να σκοράρει και τελικά να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Εθνικού έκαναν αρκετά καλή εμφάνιση αλλά επιθετικά είχαν …αφλογιστία!
Χωρίς γκολ, ο Εθνικός δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και βαθμούς.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Περδίκης, Τσέλιος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Καραμολέγκος, Βαφειάδης, Ρόσι, Μούργος, Μπεργιάννης (40' Κουρτάνοβιτς), Πάνου, Γκριμέκης, Μπουτσάι, Τσίκλος, Παπαγεωργίου (76' Κωστάκης), Έλενας (46' Ζουμάς).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βοτσίδης, Σχοινάς, Μουτάφης, Κονταρίνης, Ελευθερίου, Ζούρος, Νικηφοράκης (87' Μπατής), Κωνσταντόπουλος, Τρυφιάτης (75' Μπεκιάρης), Θανόπουλος (67' Μποϊμπέι), Τσουρής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money