Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0–3





Εντυπωσιακή πρεμιέρα πραγματοποίησαν τα Γλυκά Νερά, με νίκη 3-0 μέσα στον Κουβαρά επί της τοπικής ομάδας, που φάνηκε ανέτοιμη. Το επιπόλαιο λάθος του Θαν. Δημητρακόπουλου, που ανέτρεψε τον Γάσπαρη εντός περιοχής, απέφερε απροσδόκητο πέναλτυ υπέρ των φιλοξενουμένων, που μετέτρεψαν σε γκολ (0-1) με το εύστοχο κτύπημα του Κουτρομάνου στο 17’.
Νωρίτερα (13’) οι γηπεδούχοι είχαν διαγώνιο κτύπημα φάουλ του Αλεξίου, που απέκρουσε ο Τσούκας, ενώ στο 4’ οργανωμένη επίθεση των Γλυκών Νερών κατέληξε σε άστοχο σουτ του Ντεντέους.
Με την συμπλήρωση του 20λέπτου έγινε εντυπωσιακός και γρήγορος συνδυασμός όλης της δεξιάς πτέρυγας των Γλυκών Νερών, με εκπληκτική κίνηση από τον Λάβδα, ο οποίος άλλαξε την μπάλλα με τον Ντεντέους και ο τελευταίος έδωσε στον επερχόμενο Γάσπαρη, που πέτυχε με πλασέ το 0-2, μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς των παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας. Παραλίγο να γίνει το 0-3 στο 24’ όταν από μπαλλιά του Λάβδα στον Νάνο, ο τελευταίος δεν πλάσαρε σωστά και ο Ευδαίμων μπλόκαρε.
Ο Κουβαράς είχε την καλύτερη ευκαιρία του στο 40’, όταν ο Σάντρι (Κριεμάντι) έκανε κάθετη μπαλλιά στην μικρή περιοχή για τον Σκέρτι (Πλάκα), που «κέρδισε» την κόντρα από τον Τσούκα αλλά αστόχησε… 
Ξαφνικό μακρινό (αλλά εύστοχο) σουτ του Κουτρομάνου στο 41’ απέκρουσε σε κόρνερ ο Ευδαίμων.
Το β’ ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, καθώς οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν είχαν τα απαραίτητα «εργαλεία» για να το πετύχουν… Μοιραία λοιπόν ήλθε το 0-3 στο 68’ από ατομική ενέργεια και ωραίο πλασέ του Γάσπαρη, που είχε πολύ καλή απόδοση και κέρδισε τις εντυπώσεις των θεατών.
Γενικά τα Γλυκά Νερά έδειξαν «πιο ομάδα» από τον Κουβαρά, που χρειάζεται ακόμη δουλειά…
Στο 75’ τραυματίσθηκε ο Χρ. Δημητρακόπουλος κι αποχώρησε ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να συνεχίσουν με 10 παίκτες, που έμειναν 9 όταν απεβλήθη στο 82' ο Θεοδωρίδης, ο οποίος κτύπησε άθελα με το χέρι του αντίπαλο αλλά ο διαιτητής θεώρησε ότι επρόκειτο για ηθελημένη ενέργεια!
Χωρίς λάθη η διαιτησία των Μαλαμά – Παπαδιώτη, Μακρή αλλά σκληρή προς την γηπεδούχο ομάδα του Κουβαρά, τουλάχιστον στην αποβολή του Θεοδωρίδη.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Παντιός (48' Ι. Πρίφτης), Αθ. Δημητρακόπουλος, Θεοδωρίδης, Λιάπης, Αλεξίου, Κριεμάντι, Μοιρασγεντής (66' Ούτσικας), Πλάκα, Χρ. Δημητρακόπουλος, Παπανικολάου (57' Κόλλιας).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας, Αντωνόπουλος, Αξιώτης, Κοντζιάς, Νάνος (66' λ.τρ. Τσαουσάι), Βάρδας, Γάσπαρης, Λούσιο Ντεντέους (78' Μπουλούμπασης), Κουτρομάνος, Τετώρος (74' Θεοφάνους). 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money