Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–1


Η Σταμάτα έπαιξε πολύ καλά (ειδικά στο β’ μέρος) και τα Καλύβια δεν κατάφεραν να κρατήσουν το 0-1 που είχαν διαμορφώσει στο πρώτο ημίχρονο που υπερείχαν. Το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, καθώς από το 55’ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Λευθεροχωρίτη. Ήταν οι πρώτοι βαθμοί που απώλεσε η αήττητη ομάδα των Καλυβίων.
Τα Καλύβια άνοιξαν το σκορ στο 14’ με πλασέ του δραστήριου Κετέογλου (0-1). Είχαν ακόμη κάποιες ευκαιρίες στο διάστημα που ήταν καλύτερα αλλά στο 30’ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι ο τερματοφύλακας Τσουνάκης είδε μόνο κίτρινη κάρτα σε εκτός περιοχής «κλάδεμα» του Δημητρίου!
Στο β’ ημίχρονο η Σταμάτα (παρότι τα Καλύβια μπήκαν καλά στο παιχνίδι) πήρε πρωτοβουλίες, πίεσε και όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν 10 (στο 55’), κατάφερε να δημιουργήσει πολλές φάσεις μπροστά στην εστία του Τσουνάκη. Η ισοφάριση ήλθε στο 75’ με κτύπημα πέναλτυ του Δημητρίου, που κέρδισε ο ίδιος (1-1).
Στο 82’ έγινε μια περίεργη φάση, που ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων. Ο Χρυσανθόπουλος πραγματοποιούσε επιθετική ενέργεια και ανετράπη με μαρκάρισμα από πίσω εκτός περιοχής. Όμως ο διαιτητής έδειξε 2η κίτρινη κάρτα κι απέβαλε τον παθόντα Χρυσανθόπουλο για «θέατρο» ενώ έπρεπε να σφυρίξει το φάουλ και να δείξει κάρτα στον παίκτη των φιλοξενουμένων (που είχε ήδη κι άλλη κάρτα οπότε η ομάδα του θα έμενε με 9 παίκτες)!
Στο τελευταίο 5λεπτο (85’ και 90’) τα Καλύβια είχαν δύο τετ-α-τετ, με Τσώκο και Χάσκα αντίστοιχα, που δεν αξιοποίησαν τελικά…
Διαιτητές: Μανιώτης – Τσαλίκογλου, Β. Τζαφόλιας.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Πετράκης, Φαραντάκης, Σμυρναίος (70' Σάββας), Μπαλαρής, Μητρόπουλος, Χαμπέρης, Δημητρίου, Χρυσανθόπουλος, Μπουρτζαλιάνι, Ν. Πέππας, Μπέντης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Τσουνάκης, Καραγιάννης, Τραϊτοράκης, Χριστόπουλος, Λευθεροχωρίτης, Χασουράκης (67' Τσούνης), Κετέογλου, Καρελιώτης (67' Δημητρακόπουλος), Τσώκος, Μάτι, Κοτσίου (80' Χάσκα).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money