Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–0


Φάση από τον αγώνα με πρωταγωνιστή τον Μπαλογιάννη (αριστερά)


Παρά τα εκνευριστικά διαιτητικά λάθη υπέρ του Παθιακάκη, ο γηπεδούχος Πρωτέας κατάφερε στις καθυστερήσεις να πάρει την πολύτιμη νίκη, παίζοντας με 10 παίκτες από το 37’! Φυσικά, ο Παθιακάκης …αυτοκτόνησε, διότι είχε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει, με πιο κτυπητή το πέναλτυ που κέρδισε κι έχασε στο 81’!
Ο Πρωτέας μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και είχε δύο καλές ευκαιρίες, μία με σουτ στο 6’ του Νίνα (μόλις άουτ) και μία σε σουτ στο 10’ του Παπακωνσταντίνου (η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι). Μετά την υπερβολική αποβολή στο 37’ του Κούλιμπη (είδε απίστευτη κίτρινη κάρτα, αγανάκτησε κι έβρισε τον διαιτητή, οπότε είδε την κόκκινη κάρτα) το παιχνίδι έγινε ντέρμπυ, με αρκετές φάσεις στα αντίπαλα καρέ. Παράλληλα με τον Κούλιμπη, απεβλήθη από τον αγωνιστικό χώρο και ο προπονητής του Πρωτέα Γιάννης Σιδέρης, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε ήρεμα στον διαιτητή (όμως εκείνος ήταν ανένδοτος)!
Ο Παθιακάκης δημιούργησε ευκαιρίες και σε μία απ’ αυτές ο τερματοφύλακας Παπαβασιλείου, με δύσκολη επέμβαση, κράτησε ανέπαφη την εστία του. Από την άλλη πλευρά, ο Μπαλογιάννης ταλαιπώρησε την άμυνα του Παθιακάκη αλλά ο διαιτητής δεν σφύριξε υπέρ του 3-4 εξόφθαλμα φάουλ, κι ένα καθαρό (σε ανατροπή) πέναλτυ!
Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, στο 81’ κέρδισαν πέναλτυ (κάπως τραβηγμένο αλλά δίνεται) σε ελαφρύ σπρώξιμο μέσα στην περιοχή του Κατσούλα στον Ράπτη. Ο Τασιούδης όμως εκτέλεσε το πέναλτυ άουτ! Τελικά στο 92’ σε συρτή σέντρα του Κατσούλα από πλάγια, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλλας ο Μπαλογιάννης και με προβολή πέτυχε το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς των γηπεδούχων…
Ατυχής η διαιτησία του Κορδολαίμη. Καλοί οι βοηθοί Χόικας, Ν. Κορωνιάς. Μετά την λήξη του αγώνα, θεατές που κρατούσαν στην εξέδρα πανώ της Α.Ε. Ζακύνθου (!) αποδοκίμασαν τον διαιτητή Κορδολαίμη και του πέταξαν μπουκάλια με νερό…
ΠΡΩΤΕΑΣ (Σιδέρης): Παπαβασιλείου, Δέδες (70’ Κουλούρης), Νίνα, Κούλιμπης, Αναγνώστου, Κατσούλας, Βεϊζάι, Μακρυπίδης (75’ Θάνο), Χύκα (85’ Παπαγεωργίου), Παπακωνσταντίνου, Μπαλογιάννης.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μεϊντάνης, Ρακιτζόπουλος, Μπουτίβας, Κόκα, Κωστής, Αγγελίνας (62’ Ασημάκης), Αρβανιτάκης, Μ. Τασιούδης, Γιώτης (70’ Ράπτης), Ντρένοβα, Ρόμπολας (85’ Φωτίκας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money