Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1–0


Η ομάδα της Βουλιαγμένης

Καλύτερη η Βουλιαγμένη, πέτυχε 3η νίκη. Νίκησε στο γήπεδό της 1-0 τον φιλόδοξο Πρωτέα και τον άφησε πίσω στην βαθμολογία. Η απόδοση της Βουλιαγμένης ήταν σύμφωνη με τις δυνατότητές της. Μετρημένη, αποφασιστική και σχετικά αποτελεσματική (παρά και την απουσία για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του έμπειρου επιθετικού Παφίτη). Ο Πρωτέας έδειξε κουρασμένος, φοβισμένος, κι έδωσε πολύ χώρο εξ αρχής, καθώς είχε απουσίες αλλά πιο σημαντική ήταν αυτή του Μπαλογιάννη, χωρίς την παρουσία του οποίου γκολ δεν μπαίνει…
Οι γηπεδούχοι υπερείχαν στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ενώ οι φιλοξενούμενοι ποτέ δεν απείλησαν σοβαρά την αντίπαλη εστία! Στο 30’ με κεφαλιά του Λάμπρου Μαντακίδη (σε κόρνερ του Πουλάι) η Βουλιαγμένη πέτυχε το 1-0.
Στο πρώτο ημίχρονο η Βουλιαγμένη είχε ακόμη 3 καλές ευκαιρίες να σκοράρει ενώ στο β’ μέρος δημιούργησε κι έχασε 3 ακόμη (η πιο σημαντική, ένα δοκάρι σε κεφαλιά του Πουλάι).
Λίγα πράγματα ο Πρωτέας, καθώς τις επιθετικές του ενέργειες έκοβαν με επιτυχία τα σέντερ-μπακ των γηπεδούχων. Στο 84’ απεβλήθη ο Διακορώνας (απευθείας κόκκινη κάρτα) επειδή ανέκοψε με πρόθεση ως τελευταίος παίκτης αντίπαλό του που έμπαινε στην περιοχή…
Καλοί οι διαιτητές: Προδρομίδης – Τσαλίκογλου, Κάλλης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Πανούσης): Παπαχριστόπουλος, Ζακόπουλος (86' Τσομπουρασβίλι), Λανάι, Βοργιάς, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Χρ. Παπαβασιλείου, Κουσιάκης (80’ Χαλκιάς), Παντ. Μαντακίδης, Λάμπρ. Μαντακίδης (90’ Ταγκούλης).
ΠΡΩΤΕΑΣ (Σιδέρης): Στ. Παπαβασιλείου, Διακορώνας, Νίνα, Κούλιμπης, Αναγνώστου, Κατσούλας, Βεϊζάι, Λέκα (41’ λ.τρ. Παπαγεωργίου), Χύκα (65’ Σαΐντ), Παπακωνσταντίνου, Κουλούρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money