Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 4–2



Ο Αφιδναϊκός συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία! Νίκησε γηπεδούχος και τον δυναμικό Αυλώνα με 4-2. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, με συνεχείς ανατροπές του σκορ και ιδιαίτερα ενδιαφέρων για τους θεατές.
Ο Αυλώνας προηγήθηκε δύο φορές (0-1 και 1-2). Στο 16', μετά από εκτέλεση φάουλ του Σκεντούλι, ο Τάσος Γιώτης με κεφάλια πέτυχε το 0-1.
Επτά λεπτά αργότερα (22’) ο Αφιδναϊκός ισοφάρισε με κεφαλιά του Νύχα, ύστερα από κτύπημα φάουλ του Μίχα (1-1).
Στο 35’ είχαν δοκάρι οι γηπεδούχοι με τον Τσαβδαρίδη, όπως και στο 40’ μετά από κόντρα αμυντικού με τον Γκιόλλα, η μπάλλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. Τρίτο δοκάρι πριν τη λήξη του ημιχρόνου είχε ο Αφιδναϊκός, όταν έγινε νέα κόντρα και η μπάλλα πήρε περίεργη τροχιά και κτύπησε στο δοκάρι του Λέκκα.
Λίγο πριν την συμπλήρωση των 45’ λεπτών του α’ ημιχρόνου και κόντρα στην ροή του αγώνα, πάλι από «στημένη φάση», με εκτελεστή τον Σκεντούλι, ο Στεφανής με κεφαλιά έκανε το 1-2.
Στο πρώτο 15λεπτο του β’ ημιχρόνου, επικράτησαν οι δυνατές μονομαχίες, αλλά από το 60’ και μετά ο Αφιδναϊκός κυριάρχησε καθώς ο Αυλώνας έμεινε από δυνάμεις αλλά δεν υπήρχαν και λύσεις για αλλαγές, αφού η αποστολή για τα Κιούρκα, εξαιτίας των απουσιών, συγκροτήθηκε μόνο από 14 παίκτες!
Τελικά, ο ασυγκράτητος «γερόλυκος» Τσαβδαρίδης, αφού πρώτα νικήθηκε τουλάχιστον 3 φορές από τον τερματοφύλακα Λέκκα, κατάφερε στο 61’ με σουτ μέσα από την περιοχή να ισοφαρίσει 2-2. Ο ίδιος στο 64’ σημείωσε και το 3-2 με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, κι έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Ο Αυλώνας στο 78’ άγγιξε την ισοφάριση με σουτ του Τάσου Γιώτη, ωστόσο ο Μορφονιός με υπερένταση απέκρουσε εντυπωσιακά και κράτησε το σκορ.
Το τελικό σκορ (4-2) διαμόρφωσε ο Μίχας, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 85’ πέτυχε το 4-2.
Διαιτητές: Καρράς – Κυριακόπουλος, Σπίθας. Και οι δύο ομάδες διαμαρτυρήθηκαν για την διαιτησία, υποστηρίζοντας ότι ο διαιτητής ήταν πολύ χαλαρός στον πειθαρχικό έλεγχο, κι αφήνοντας στο α’ ημίχρονο υπέρμετρα σκληρά φάουλ, ατιμώρητα.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Μορφονιός, Άλι, Δήμας, Π. Νικολάου, Ζουβερέλλης, Νύχας, Κλίσι, Γκιόλλα (65' Καμηλάκης), Δημητριάδης (46' λ.τρ. Γάγγας), Τσαβδαρίδης, Μίχας.
ΑΥΛΩΝΑΣ (Κ. Γιώτης): Λέκκας, Λ. Πάντος, Σ. Πάντος, Παλιοσπύρος, Στεφανής, Γ. Γιώτης (55' Νακάι), Σκεντούλι, Λ. Γιώτης, Κούφο (75' Τσαρούχας), Λιάπης (88' Φασουλής), Α. Γιώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money