Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0–0



Παιχνίδι που κύλησε σε καλό ρυθμό και με καλή κυκλοφορία της μπάλλας, κι από τις δύο πλευρές. Όμως οι καλές φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα ήταν λίγες.
Η ισοπαλία φάνηκε να «εξυπηρέτησε» τις αντίπαλες ομάδες. Ο Άρης Βούλας πήρε έναν βαθμό από την πρωταθλήτρια και Κυπελλούχο ΕΠΣΑΝΑ, ενώ η Θύελλα επιβεβαίωσε την καλή της αγωνιστική κατάσταση (2 ισοπαλίες και 2 νίκες στα τελευταία 4 ματς).
Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 35' όταν από τακουνάκι του Λαδένογλου, ο Κριλής δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλλα στα δίχτυα, ενώ στο 37’ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με εκτέλεση φάουλ του Χαρακτίδη, που εκμεταλλεύθηκε με κεφαλιά ο Βαζέχα αλλά δεν είχε το ποθητό γι’ αυτούς αποτέλεσμα…
Στο 60’ ο Μουτζακάς επιχείρησε σουτ από καλή θέση που απέκρουσε ο Ούσιος και στο 75’ ο Διακρούσης δεν μπόρεσε να «νικήσει» τον Πάντο, ούτε και ο Τσιάτσιος που πήρε το ρημπάουντ κατάφερε να σκοράρει... Τέλος, στο 78’ ο Σιδερόπουλος δεν έκανε σωστό κοντρόλ, κι έχασε ευκαιρία να μπει μόνος του στην περιοχή.
Διαιτητές: Γαλάνης – Σπυρόπουλος, Κάλλης.
ΑΡΗΣ Β. (Α. Καραούλης): Ούσιος, Σιδερόπουλος, Κωστόπουλος, Πλίτσης, Διακρούσης, Τσιάτσιος, Λαδένογλου (46' Τσιαγκάνης), Λάππας, Κριλής (78' Παπαγεωργίου), Παπαδημητρόπουλος, Μπουλλάρι (67' Ρίζος).
ΘΥΕΛΛΑ Πάντος, Αράπης, Λευτ. Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Μουτζακάς (86' Ξύδης), Ανδρεαδάκης (65' Στάφα), Βαζέχα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money