Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ - προστιμα 370 ευρω στον παλλαυρεωτικο!Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ στην συνεδρίαση της Τρίτης 4/4/2017 έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
* Ποινές αποβληθέντων ποδοσφαιριστών
ΚΑΚΑΡΑΣ Η. (ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ) 2 (1+1) αγωνιστικές και 20 ευρώ πρόστιμο.
ΜΟΥΣΚΟΣ Γ. (ΑΧΙΛΛΕΑ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΠΛΑΚΑ Σ. (ΚΑΛΥΒΙΩΝ)  4 (2+2) αγωνιστικές και 40 ευρώ πρόστιμο.
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ Α.Α. (ΑΕΤΟΥ ΠΙΚ.) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΜΠΡΑΧΙΜΑΪ Κ. (ΩΡΩΠΟΥ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΑΛΙ Ε. (ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΥ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΜΠΕΡΜΠΑΝΤΗΣ Ι. (ΣΤΑΜΑΤΑΣ) 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ πρόστιμο.
ΦΡΙΓΓΗΣ Γ. (ΑΕΤΟΥ ΠΙΚ.) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ Α. (ΚΑΛΥΒΙΩΝ) 6 (3+3) ως υπότροπος και 60 ευρώ πρόστιμο.
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ Σ. (ΝΙΚΗΤΩΝ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α. (ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ) 1 αγωνιστική.
ΝΤΟΥΛΟΣ Α. (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ) 1 αγωνιστική.

* Ποινές σωματείων και παραγόντων
- Το σωματείο ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ βρέθηκε πειθαρχικά ελεγκτέο για παραβάσεις οπαδών του και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό έδρας για μία (1) αγωνιστική. Επίσης, επεβλήθη στο σωματείο πρόστιμο 130 ευρώ, η οποία προσαυξήθηκε κατά 50% λόγω υποτροπής σε πρόστιμο 195 ευρώ, για ρίψη εκκωφαντικής κροτίδας, με αποτέλεσμα ο β’ βοηθός διαιτητής να χάσει τις αισθήσεις του και να επανέλθει στα καθήκοντά του μετά από 7λεπτη διακοπή αγώνα.
- Το σωματείο ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ βρέθηκε πειθαρχικά ελεγκτέο για παραβάσεις οπαδών και αξιωματούχων του και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό έδρας για μία (1) αγωνιστική. Επίσης, επεβλήθη πρόστιμο 200 ευρώ, για κακή συμπεριφορά οπαδών του και ρίψη αντικειμένων στα σώματα παικτών φιλοξενούμενης ομάδας. Ο προπονητής του Παλλαυρεωτικού Ν. ΖΑΓΟΥΡΗΣ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 6 (4+2) αγωνιστικών εκτός αγωνιστικών χώρων – αποδυτηρίων και πρόστιμο 60 ευρώ, για υβριστικά συνθήματα και φράσεις κατ’ εξακολούθηση, που προσβάλλουν την ηθική των αξιωματούχων του αγώνα. Ο εκπρόσωπος του Παλλαυρεωτικού Ε. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΑΚΗΣ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 6 (4+2) αγωνιστικών εκτός αγωνιστικών χώρων – αποδυτηρίων και πρόστιμο 60 ευρώ, για υβριστικά συνθήματα και φράσεις κατ’ εξακολούθηση, που προσβάλλουν την ηθική των αξιωματούχων του αγώνα. Ακόμη, το μέλος του Δ.Σ. του Παλλαυρεωτικού Χ. ΖΑΓΟΥΡΗΣ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 50 ευρώ, διότι δεν συμμορφώθηκε στις εντολές του παρατηρητή αγώνα.
- Το σωματείο ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ βρέθηκε πειθαρχικά ελεγκτέο για παραβάσεις οπαδών του (ρίψη αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο και 3λεπτη διακοπή αγώνα) τιμωρήθηκε με πρόστιμο 80 ευρώ.
- Το σωματείο ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ απηλλάγη για την ομάδα νέων αλλά ο εκπρόσωπός του Π. ΚΑΖΑΚΗΣ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό μιας (1) αγωνιστικής εκτός αγωνιστικών χώρων – αποδυτηρίων και πρόστιμο 10 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή.
- Το σωματείο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ βρέθηκε πειθαρχικά ελεγκτέο για την ομάδα νέων, επειδή οπαδοί του προκάλεσαν 6λεπτη διακοπή αγώνα. Επεβλήθη πρόστιμο 50 ευρώ. Επίσης, ο προπονητής της ομάδας νέων του Παλληνιακού Μ. ΧΑΤΖΗΡΟΔΙΤΗΣ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό μιας (1) αγωνιστικής εκτός αγωνιστικών χώρων – αποδυτηρίων και πρόστιμο 10 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή.
- Ο αγώνας παμπαίδων ΜΑΡΚΟ – ΚΟΥΒΑΡΑ (1-4-2017) κατακυρώνεται στην Μαρκό με 3-0 τέρματα, επειδή δεν κατήλθε να αγωνισθεί ο Κουβαράς. Στον Κουβαρά επεβλήθη ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα και πρόστιμο 100 ευρώ!

* Κλήσεις σε απολογία
Κλήθηκαν σε απολογία την Τρίτη 11/4/2017, ώρα 18.00 οι παρακάτω παράγοντες και τα σωματεία:
- Το σωματείο ΑΝΟΙΞΗ και ο εκπρόσωπός της Ι. ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ.
- Το σωματείο ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ και ο εκπρόσωπός του Ν. ΚΟΥΤΡΗΣ.
- Ο εκπρόσωπος του Ωρωπού Γ. ΜΙΧΑΣ (και όχι το σωματείο).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money