Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΥΛΩΝΟΣ



Ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά των διαιτητών του αγώνα Μαύρου Αετού Πολυδενδρίου–Αυλώνα εξέδωσε η διοίκηση του Α.Ο. Αυλώνος, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
Στο Κυριακάτικο παιχνίδι στο Πολυδένδρι μεταξύ του Μαύρου Αετού και του Α.O. Αυλώνος γίναμε μάρτυρες -για άλλη μια αγωνιστική- της απεικόνισης τραγικών εικόνων για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και συνάμα της ανικανότητας κάποιων διαιτητών, που θέλουν να ονομάζονται διαιτητές (Στάσης-Ψαρρός, Πολύδωρος)!!!
Συγκεκριμένα, ο κύριος Στάσης είχε εμμονή με την ομάδα του Αυλώνα, λες και θα χάναμε την άνοδο! Αντιθέτως, η ομάδα του Πολυδενδρίου «καιγόταν» για τους βαθμούς…
Πέντε κλασικές ευκαιρίες για γκολ ο Αυλώνας, καμιά ο Μαύρος Αετός! Τέσσερις κίτρινες κάρτες σε παίκτες του Αυλώνα στο πρώτο ημίωρο, μία σε παίκτη του Μαύρου Αετού!
Στο 40' εξελίχθηκε η φάση του αγώνα: Δύο παίκτες του Αετού ήταν εκτεθειμένοι σε προφανή θέση οφ-σάιντ. Είχαμε την υπόδειξη του επόπτη, που σήκωσε την σημαία, με συνέπεια να σταματήσουν όλοι οι παίκτες της ομάδας μας. Ο κύριος Στάσης είκοσι μέτρα πίσω από την σέντρα, παίρνει τη φάση «επάνω του» -όπως μας ανέφερε- κι άφησε τη φάση να εξελιχθεί, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το 1-0!
Στο δεύτερο ημίχρονο εν λόγω διαιτητής συνεχίζει απερίσπαστος το έργο του και στο 80' «βλέπει» πέναλτυ υπέρ του Μαύρου Αετού (γέλαγαν και οι αντίπαλοι, που δεν πίστευαν ούτε οι ίδιοι ότι κέρδισαν πέναλτυ)... Οι παίκτες και οι διοίκηση του Αυλώνα, βλέποντας όλα αυτά, έβγαλαν τις φανέλες κι αποχώρησαν στα αποδυτήρια!
Μέσα σε όλα αυτά είχαμε στο 60' και την αποβολή του προπονητή μας Άκη Πετρόχειλου, γιατί όπως ανέφερε στο φύλλο αγώνος ο κύριος Στάσης «τον απέβαλα επειδή διαμαρτυρόταν συνέχεια»!!! Αυτό το αφήνουμε να το σχολιάσει το φίλαθλο κοινό.
Το παιχνίδι συνεχίσθηκε, μετά από προτροπή του προπονητή μας προς τους παίκτες του, που δεν ήθελαν να συνεχίσουν τον αγώνα. Εκτελέσθηκε το πέναλτυ, χωρίς να αντιδράσει ο τερματοφύλακας του Αυλώνα Θανάσης Κάλλια, κι αμέσως σφύριξε τη λήξη του αγώνα στο 85'.
Ο επόπτης του αγώνα, μπροστά μάλιστα και στον πρόεδρο του Πολυδενδρίου, είπε κατά λέξη για τη φάση του οφ-σάιντ: «Εγώ, δεν μπορώ να κάνω λάθος»;
Εμείς, ως ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της ΕΠΣΑΝΑ, απαιτούμε τα παιχνίδια να παίζονται στα γήπεδα, γιατί είναι κρίμα οι ποδοσφαιριστές να ματώνουν και να έρχεται ο κάθε Στάσης και να κάνει τα δικά του… Ο Α.Ο. Αυλώνα θα ζητήσει από την υπεύθυνη ΕΠΣΑΝΑ, ο εν λόγω κύριος Στάσης να μην οριστεί πάλι διαιτητής σε παιχνίδι του Α.Ο. Αυλώνος. Καλή πορεία στον Μαύρο Αετό. Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα σε όλους και τα συμπεράσματα δικά σας...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money