Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 2–4


Φάση από τον αγώνα

Ο Κουβαράς «χόρεψε στο ταψί» για ένα ημίχρονο τον «ψηλομύτη» Πρωτέα, αλλά όταν ο Πρωτέας «κατάλαβε τι γίνεται γύρω του» κατάφερε με την ποιότητα των παικτών που διαθέτει να «γυρίσει» το σκορ και να επιβληθεί του αδύναμου αντιπάλου του… Οι γηπεδούχοι έδωσαν σκληρό μάθημα στους αντιπάλους τους αφού εκμεταλλεύθηκαν την χαλαρότητα και τα κενά άμυνας των φιλοξενουμένων και πέτυχαν δύο γκολ: Στο 6’ και στο 14’. Το 1-0 το πέτυχε ο Μπουλούμπασης και το 2-0 ο Σερμπενιάδης, ύστερα από λάθος του νεαρού τερματοφύλακα Φώσκολου. Μάλιστα είχαν και δοκάρι στο διάστημα αυτό.
Μετά το 2-0 ο Κουβαράς οπισθοχώρησε και ο Πρωτέας δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως να απειλεί σοβαρά την εστία του Καραογλάνη, που είχε θετικές επεμβάσεις. Οι φιλοξενούμενοι (μέσα στην αγωνία τους) ζήτησαν και δύο πέναλτυ για χέρια αμυντικών εντός περιοχής, αλλά δεν τους δόθηκαν γιατί προφανώς δεν ήταν.
Στο β’ μέρος η είσοδος του Θάνου στην ομάδα του Πρωτέα άλλαξε τις ισορροπίες. Ο Πρωτέας έγινε δημιουργικός στο κέντρο και απειλητικός στην επίθεση. Κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει. Πρώτα έγινε το 1-2 με σουτ του Πασσά στο 55’ και στο 58’ με τον Αναγνώστου, ύστερα από κτύπημα φάουλ του Πασσά, επήλθε η ισοφάριση (2-2).
Το 2-3 έγινε με ωραίο πλασέ του Σκούφη στο 59’ και το τελικό 2-4 σημείωσε πάλι ο Πασσάς με κοντινό πλασέ, από πάσα-σέντρα του Σκούφη.
Από το 62’ ο Πρωτέας αγωνίσθηκε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αναγνώστου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά οι γηπεδούχοι σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν την αριθμητική τους υπεροχή, δεδομένου ότι με τα δύο γκολ που πέτυχαν στην αρχή του παιχνιδιού, έδειχναν ικανοποιημένοι!
Διαιτητές: Γκούβας – Περδίκης, Μπέκας.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Καραογλάνης, Βουλισμάς (49’ Σωφρόνης), Μικιρδιτσιάν, Λιάπης, Σύρος, Πρίφτης, Βαρσαμογιάννης (73’ Νικολακόπουλος), Μπουλούμπασης, Σταμάτης, Σερμπενιάδης (76’ Ρέρρας), Ζαφειρόπουλος.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Παπαϊωάννου): Φώσκολος, Καλαβρός, Νίνα, Xύκα (46’ Θάνος), Αναγνώστου, Κατσούλας, Τσιάτσιος, Ζντράβα (66’ Κούλιμπης), Πασσάς, Παπακωνσταντίνου, Σκούφης (89’ Παπαγεωργίου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money