Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 4–2


Τα επινίκεια του Άρη Βούλας στα αποδυτήρια του Παμπαιανικού...


Στο γήπεδο Παιανίας, εκεί που είχε πάρει πέρυσι ο Αχιλλέας ισοπαλία από τον ισόβαθμό του τότε Παμπαιανικό και τελικά «ανέβηκε» στην Α’ κατηγορία, ο τιμωρημένος Άρης Βούλας νίκησε με 4-2 την ομάδα του Κόκκινου Μύλου και την «έριξε» πάλι στην Β’ κατηγορία…
ΣΚΟΡΕΡΣ: 0-1 στο 9’ αυτογκόλ ο Διακρούσης (σε γύρισμα του κεντρικού αμυντικού, η μπάλλα έφυγε μέσα από τα χέρια του Κάρσου).
1-1 στο 40’ ο Κριλής.
2-1 στο 60’ ο Κριλής.
3-1 στο 71’ ο Διγενής.
4-1 στο 75’ ο Σταθάκης.
4-2 στο 90’ ο Ξενάκης με πέναλτυ.
Στο 48’ είχε δοκάρι ο Χριστόπουλος του Αχιλλέα (θα γινόταν το 1-2) και στη συνέχεια πέτυχε γκολ ο Σταματόπουλος αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ελ. Αντωνίου – Δ. Τζαφόλιας, Πολυχρονιάδης.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Βελλής, Μήτσιος, Λίτσας, Διακρούσης, Τσιαγκάνης (85' Μπαϊρακτάρι), Διγενής, Σταθάκης, Κριλής (84' Κωστόπουλος), Παπαδημητρόπουλος, Κολτσίδας (61' Γκριν Λόνγκο).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παπαδόπουλος): Χαριτίδης, Σιαδήμας, Καψιώχας, Βαφειάδης, Γεωργίου (67' Ξενάκης), Μπούσκος, Σάλαρι (56' Καραγιαννίδης), Μαραντίδης, Χριστόπουλος, Σταματόπουλος, Αγγελιδάκης (58' Θεοδώρου).
* Ο προπονητής του Άρη Βούλας Κυριάκος Δαγκούλης, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση: «Σήμερα -έστω και καθυστερημένα- ξενοιάσαμε οριστικά! Ένα τεράστιο μπράβο σε όλα τα παιδιά, που από τις 8 περασμένου Αυγούστου έχουν δώσει όλες τους τις δυνάμεις για να εκπληρώσει η ομάδα τον στόχο της. Τους ευχαριστώ για την υπομονή που έδειξαν αλλά και που με "ανέχτηκαν" όλο το χρόνο»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money