Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


ΚΑΛΥΒΙΑ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 2-1: Το 2-1 από το Πλάκα

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 2–1
Μετά από πραγματικό ντέρμπυ, που ικανοποίησε τους πολυπληθείς φιλάθλους της περιοχής που πήγαν στο γήπεδο, τα γηπεδούχα Καλύβια νίκησαν τον Σαρωνικό με 2-1, κάνοντας μάλιστα ανατροπή στο σκορ! Ο Σαρωνικός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, πήρε γρήγορα τον έλεγχο του κέντρου και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Γαλανάκη, ο οποίος στο 8’ και στο 13’ έσωσε την ομάδα του. Όμως, στο 15’ μάζεψε την μπάλλα από τα δίχτυα του, ύστερα από εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής του Παπαγιάνι (0-1). Στο 26’ νέα ευκαιρία του Σαρωνικού, καθώς η μπάλλα πέρασε κόρνερ και αμέσως μετά ήλθε ο τραυματισμός του Αλεξίου, που αντικαταστάθηκε από τον Πλάκα.
Τα Καλύβια ισοφάρισαν στο 34’ όταν μετά από κόρνερ, η άμυνα του Σαρωνικού δεν κατάφερε να διώξει την μπάλλα και ο Χριστόπουλος -που ήταν και πάλι εξαιρετικός- με ωραίο σουτ βολέ πέτυχε το 1-1. Μετά την ισοφάριση, ο Σαρωνικός έπαθε μπλακ-άουτ. Έδωσε γήπεδο στα Καλύβια, τα οποία εκμεταλλεύθηκαν όσο χρειάσθηκε την ευκαιρία, για να πετύχουν ένα ακόμη γκολ, στο 61’ με τον Πλάκα. Πάλι μετά από κόρνερ, η μπάλλα διέγραψε περίεργη τροχιά, ο Οικονομίδης την γύρισε στην περιοχή, οι παίκτες του Σαρωνικού νόμισαν ότι ήταν άουτ και σταμάτησαν, αλλά η φάση συνεχίσθηκε, η μπάλλα έφθασε στον Πλάκα, που πλάσαρε μπροστά στους σαστισμένους παίκτες του Σαρωνικού (2-1).
Στη συνέχεια τα Καλύβια είχαν την υπεροχή και δημιούργησαν δύο καλές ευκαιρίες τις οποίες «εξουδετέρωσε» ο Καραλής. Στο 75’ απεβλήθη ο Πλάκα με απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω εξύβρισης. Ο Σαρωνικός όμως δεν κατάφερε μέχρι το τέλος να απειλήσει.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Καραθανάσης, Γκόντα.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Πετούρης): Γαλανάκης, Πασκάλι, Ε. Τσομπανάκης, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Κρασσάς, Ντίνος (81’ Καραγιάννης), Αλεξίου (28’ λ.τρ. Πλάκα), Οικονομίδης, Μποτσιβάλης, Απέργης (90’ Τσουμανάι).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Γ. Τσομπανάκης): Καραλής, Μαλατάνος (83’ Χρήστου), Ναυπλιώτης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Παπαγιάνι, Θ. Τσομπανάκης, Κοέχλερ, Χαρίτος, Κοντογιαννόπουλος, Λέμε (67’ Αδαμίδης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–3
Η πολύ καλή Άρτεμις επεβλήθη της γηπεδούχου Βουλιαγμένης με 3-1 στο πλαίσιο της τακτικής των εκπλήξεων… Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν εξαιρετικά και παρ’ ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, εκμεταλλεύθηκαν άψογα τον εκνευρισμό που επέβαλαν οι διαιτητές στους γηπεδούχους και πήραν σημαντική νίκη!
Η Βουλιαγμένη άνοιξε το σκορ στο 20’ με αυτογκόλ του Βασιλείου, μετά από κτύπημα φάουλ. Όμως στο 22’ ο Τσούκα με πλασέ ισοφάρισε (1-1). Στο 37' η Άρτεμις ανέτρεψε το σκορ με σουτ του Παπάζογλου, μετά από συνεργασία Τσούκα-Κολάγκι-Ράσα και πάσα στον σκόρερ (1-2).
Στο 40' η Βουλιαγμένη διαμαρτυρήθηκε για πέναλτυ σε ανατροπή του Παφίτη. Στο β’ ημίχρονο η Βουλιαγμένη πίεζε αλλά η Άρτεμις πέτυχε κι άλλο γκολ, στο 75’ με πάσα του Ράσα στον Τσούκα, ο οποίος πέρασε και τον Κατράνα πετυχαίνοντας το 1-3. Στο 80' η Βουλιαγμένη διαμαρτυρήθηκε για λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού Πολυχρονιάδη σε γκολ του Παφίτη.
Οι διαιτητές Ελ. Αντωνίου – Πολυχρονιάδης, Αλεξοπούλου, πήγαν στην Βουλιαγμένη για να εκνευρίσουν τους γηπεδούχους και τα κατάφεραν. Είχαν απαράδεκτη συμπεριφορά!
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Παπαχριστόπουλος (45’ Κατράνας), Ζακόπουλος (60’ Σωτηρόπουλος), Ταγκούλης (85’ Χαντάντ), Βοργιάς, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Παπαβασιλείου, Παφίτης, Παντ. Μαντακίδης, Λάμπρ. Μαντακίδης.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Χατζόπουλος, Αϊδώνης, Καζάλας, Βασιλείου, Μωϋσιάδης (75’ Παπακώστας), Μπαταβάνης, Τσούκα, Κολάγκι, Τσουκαλάς (65’ Σαντίκου), Ράσα, Παπάζογλου (70’ Φυτιλής).
* Η νίκη αφιερώθηκε από τους παίκτες της Αρτέμιδας στην μνήμη του πατέρα του Διονύση Γεωργουλά, που τον έχασε ακριβώς πριν από ένα χρόνο.

ΑΝΟΙΞΗ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 3–0
Σχεδόν χωρίς αντίπαλο, η Άνοιξη επικράτησε 3-0 με περισσή ευκολία του Παμπαιανικού! Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πέτυχαν στο 34’ το πρώτο τέρμα τους με κεφαλιά του Δαρζέντα σε γύρισμα με το κεφάλι από τον Δρακόπουλο (1-0). Στο διάστημα 46’-60’ ο Τσουνάκης έσωσε την εστία του σε 3 τουλάχιστον περιπτώσεις και στο 62' ο Δρακόπουλος σημείωσε το 2-0. Στο 92' ο Γεωργούσης έδωσε στον Δρόσο που έκλεισε το σκορ (3-0).
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Μήταρης, Γουρνιάς
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Κεφάλας (58' λ.τρ. Γεωργούσης), Τρακάκης, Κυριάκης, Ελούνα Αμπέλε (Κόλμπερ), Ράλλης, Οσμανάι (73' Λαζαρίδης), Τσιούμας, Δρακόπουλος, Δρόσος, Τσεβάς (21' λ.τρ. Δαρζέντας).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Τσουνάκης, Λάβδας, Χατζής, Πήττας, Παπασωτηρίου (67' Δούβος), Γκόμπλιας, Φράγκου, Δημήτρουλας, Κατσικώστας, Τσιγάρας (79' Λαγός), Γιαμάς.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 0–1
Πολύ δύσκολη νίκη σημείωσε στον Διόνυσο ο Παλλαυρεωτικός.
Στο α’ μέρος ο Παλλαυρεωτικός έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες, στο 14’ με τον Μωραΐτη και στο 20’ με τον Δρούγκα. Ο μαχητικός Διόνυσος έχασε σίγουρο γκολ με τον Αγγελόπουλο.
Στο β’ ημίχρονο ο Παλλαυρεωτικός είχε δοκάρι στο 55' με τον Νικολαΐδη, αλλά δοκάρι είχε και ο Διόνυσος λίγο αργότερα από κτύπημα φάουλ του Ελευθερίου. Στο 62' ο Ασλάνι έκανε ατομική προσπάθεια, κι έδωσε στον Θεοφανίδη, ο οποίος με σουτ πέτυχε το 0-1. Ο Διόνυσος προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά ο Κάπα έκανε δύο δύσκολες επεμβάσεις στο τέλος, κι έσωσε την ομάδα του.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Β. Τζαφόλιας, Ντόστης.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Γιάννου): Πολεμίτης, Δήμτσας, Ζαβακόπουλος, Μίσιος, Κώνστας, Ευαγγελάτος, Σκαφίδας, Μαυροκεφαλίδης (70′ Δ. Ραυτακόπουλος), Αγγελόπουλος, Ελευθερίου, Αγαπητός (70′ Αναστασίου).
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Σπυρόπουλος, Θεοφανίδης, Κωνσταντινίδης, Πάνου, Ζουμάς (80′ Μπαλόπητας), Φετολλάρι, Ασλάνι (90′ Αδάμης), Δρούγκας, Μωραΐτης.

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 2–0
Ο Πρωτέας νίκησε 2-0 τον Θησέα Ν. Μάκρης, με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Αν και ο Θησέας ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ο Πρωτέας με αξιοποίηση των λίγων ευκαιριών του πήρε τη νίκη!
Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν 2-3 καλές φάσεις στο α’ ημίχρονο αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Το ίδιο συνέβη και στο β’ 45λεπτο, με τον Θησέα να έχει δοκάρι στο 55'.
Όμως, ο Πρωτέας στο 72’ κατάφερε να σημειώσει το 1-0 με σκόρερ τον Χύκα, μετά από κτύπημα φάουλ από πλάγια θέση.
Ο Θησέας επιτέθηκε για να ισοφαρίσει κι έχασε νέες ευκαιρίες αλλά στο 94’ ο Κατσούλας πέτυχε σε αντεπίθεση το 2-0 υπέρ του Πρωτέα και το παιχνίδι έληξε…
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Σοφιάς, Κουλοχέρης.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Παπαϊωάννου): Παπαβασιλείου, Καλαβρός, Μινάι, Χύκα, Αναγνώστου, Κατσούλας, Τσιάτσιος (89’ Κούλιμπης), Θάνος (65’ Ζντράβα), Πασσάς, Παπακωνσταντίνου, Σκούφης (70’ Ντούνης).
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Τσούκας, Μηναδάκης, Βλασσόπουλος, Τασσόπουλος, Νικολέας, Ευαγγελίου (75’ Ξύδης), Οικονόμου (30’ Νικηφοράκης), Ζιάγκος, Γεωργάτος (69’ Μαγκουσοχατζάκης), Δημητρίου (73’ Σοφρόνι).

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΩΡΩΠΟΣ 2–0
Με δύο γκολ του Μουλλάκη ο Αετός Πικερμίου νίκησε στην Ραφήνα τον Ωρωπό με 2-0.
Στο 25' ο Μουλλάκης άνοιξε το σκορ με σουτ από 30 μέτρα, αιφνιδιάζοντας τον Ντέρκα, ο οποίος ήταν εκτός εστίας (1-0). Ο Ωρωπός κατάφερε να σκοράρει με τον Μπραχιμάι στο 50' αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ! Στο 60’ πέτυχε κι άλλο γκολ ο Μπαλόκας αλλά η γνωστή κ. Μαραγκού το ακύρωσε ως οφ-σάιντ!
Στο 82’ πάλι ο Μουλλάκης με σουτ έγραψε το 2-0.
Με το σφύριγμα της λήξης προκλήθηκε μεγάλη ένταση μεταξύ παικτών, που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Αντάλλαξαν ύβρεις και χειρονομίες, όμως χάρη στην παρέμβαση των πιο ψύχραιμων έφυγαν όλοι προς τα αποδυτήρια.
Απέτυχαν οι διαιτητές Κουτρομάνος – Βιτσεντζάτος, Μαραγκού. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι δύο ομάδες, καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερες κίτρινες κάρτες οι Κονταρίνης (80’) και Μπραχιμάι (81’).
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσίχλης): Βοτσίδης, Αλεξ. Κονταρίνης, Σερμαγιάς, Φρίγγης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Ρακιπλάρι (80’ Τσέρμος), Αρβανιτίδης, Καραβατάκης (85’ Παναγόπουλος), Μουλλάκης, Ιωάννου (65’ Γ. Γκούτσιας).
ΩΡΩΠΟΣ (Σκαρμούτσος): Ντέρκα, Μήτρου, Αμπάζι, Αλιάι, Τσαγκαράκης (28’ λ.τρ. Ευφραιμίδης), Σκαρμούτσος, Παπαγεωργίου, Μπραχιμάι, Γ. Μπαλόκας, Κανάρης, Μίχας.
* Οι φίλοι του Ωρωπού έγραψαν για το παιχνίδι: «Στο γήπεδο της Ραφήνας γίναμε μάρτυρες ενός αγώνα δύο ομάδων, που τους έπαιξε ένας διαιτητής ονόματι Κουτρομάνος, που είναι επικίνδυνος για το άθλημα και που πρέπει οπωσδήποτε να κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από το να διαιτητεύει. Εμείς σαν Ωρωπός, δίνουμε μια απλή συμβουλή προς κάθε υπεύθυνο που τοποθετεί τον εν λόγω κύριο σε αγώνες (και είναι η πρώτη φορά εφέτος που ασχολούμαστε με την διαιτησία). Σε ένα παιχνίδι σχεδόν αδιάφορο βαθμολογικά (και για τις δύο ομάδες), στο πρώτο τέταρτο είχε βγάλει 5 κίτρινες. Στο ημίχρονο τελείωσε με 10 κίτρινες κάρτες. Αν κάποιος ακούσει για ημίχρονο με δέκα κίτρινες, θα νομίζει ότι έγινε πόλεμος! Κατάφερε και έκανε ένα γήπεδο που είχε 20 άτομα (14 από το Πικέρμι και 6 από Ωρωπό) να βράζει για τα σφυρίγματά του... Στο β’ ημίχρονο μας ακύρωσε δύο πεντακάθαρα γκολ, δεν έδωσε δύο καθαρά πέναλτυ, κι έδωσε μια αποβολή εις βάρος μας (δεύτερη κίτρινη), χωρίς ο παίκτης μας να κάνει καν φάουλ! Απέβαλε από τον πάγκο της ομάδας μας τον γενικό αρχηγό, επειδή τον ρώτησε γιατί αποβάλλει τον παίκτη μας »!!!!!!!!!

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 0–1
Νίκη ύστερα από 12 αγωνιστικές πέτυχε ο Αφιδναϊκός (με εξαίρεση την ά.α. νίκη στα χαρτιά με την Δόξα Ποντίων), που επικράτησε 1-0 της γηπεδούχου Σταμάτας!
Με ήρωα τον τερματοφύλακα Μορφονιό και σκόρερ ενός εκπληκτικού τέρματος (σουτ εκτός περιοχής) τον Μάριο Τσαλίδη στο 20’, η ομάδα των Κιούρκων κατάφερε να πάρει τους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς της νίκης. Η Σταμάτα είχε την υπεροχή, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν πέτυχε γκολ…
Στο β’ μέρος ή πίεση των γηπεδούχων έγινε ασφυκτική αλλά οι Δημητρίου, Πέππας, Μπουρτζαλιάνι και Μπερμπάντης, είδαν τις προσπάθειές τους να ακυρώνονται από τις εκπληκτικές επεμβάσεις του Μορφονιού.
Στο 83' ο Αφιδναϊκός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Άλι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 90' αποβλήθηκε και ο Μπερμπάντης των γηπεδούχων για …απώθηση αντιπάλου.
Διαιτητές: Δραγάτης – Δουλγεράκης, Τσαλίκογλου.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κοπελάκης): Πρωτοπαππάς, Τσατσαράγκος (72' Άννινος), Σμυρναίος (78' Φαραντάκης), Μπόρας, Κριεμάδης, Κ. Πέππας, Δημητρίου, Χρυσανθόπουλος, Μπουρτζαλιάνι, Μπερμπάντης, Τορλαχίδης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Παναγόπουλος): Μορφονιός, Γκιόλλα, Μπεγκάι, Νικηφοράκης, Δήμας, Νυχάς (69' Κλίσι), Δ. Ζουβερέλης, Μ. Ζουβερέλης, Τσαλίδης (88' Δ. Κουτσούκος), Μίχας, Ε. Άλι.

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 2–1
Αμφίρροπη αναμέτρηση, με νικητές στο τέλος τους γηπεδούχους. Ο Κουβαράς προηγήθηκε στο 15’ με απευθείας μακρινό κτύπημα φάουλ του Λιάπη, αλλά με τους Μπερέτη και Δελαρδα ο Γέρακας ανέτρεψε την κατάσταση και έφτασε σε μιά ακόμη σημαντική νίκη!
Ο Γέρακας ισοφάρισε στο 20’ με πλασέ του Μπερέτη εκτός περιοχής (1-1).
Με την είσοδο του Παπαβασιλείου στο παιχνίδι, ο Γέρακας βελτιώθηκε και στο 75’ μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Δελάρδα (δοκάρι και μέσα), πήρε την πολύτιμη νίκη (2-1). Ο Κουβαράς άξιζε καλύτερο αποτέλεσμα…
Διαιτητές: Κ. Κορωνιάς – Δ. Τζαφόλιας, Χόικας.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Καρλατήρας, Πατρινός (86’ Μανιδάκης), Βλαχιώτης, Καγιάς, Δημητριάδης, Μπερέτας (78’ Δριλάκης), Χριστοφυλόπουλος (54’ Παπαβασιλείου), Μίαρης, Καλούδης, Δελάρδας.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Καραογλάνης, Μπουλούμπασης, Μικιρδιτσιάν, Λιάπης, Σύρος, Πρίφτης, Νικολακόπουλος, Σοφρωνάς (58’ Ρέρρας), Σταμάτης, Βαρσαμογιάννης, Ζαφειρόπουλος.

* ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 3–0 α.α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money