Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–2


Φάση από τον αγώνα των δύο ομάδων στον α' γύρο

Ο Θησέας πέτυχε νωρίς δύο γκολ και πέρασε νικηφόρα από την Παιανία. Ο Παμπαιανικός έπαιξε καλύτερα στο β’ μέρος, οπότε και μείωσε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 15' με πλασέ του Δημητρίου 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Γιαμά στο 25’ και στο 30’ έγινε το 2-0 με κεφαλιά του Ζιάγκου (μετά από κτύπημα φάουλ του Τσέλιου).
Στο β’ μέρος ο Παμπαιανικός βελτιώθηκε αλλά οι Τσιγάρας, Γιαμάς και Λαγός έχασαν καλές ευκαιρίες ενώ ο τερματοφύλακας Τσούκας πραγματοποίησε έγκαιρες επεμβάσεις όποτε χρειάσθηκε. Πάντως, στο 70’ ο Λαγός με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Τσιγάρα, πέτυχε το 1-2, αλλά τίποτα περισσότερο. Ο Θησέας είχε νέα ευκαιρία με τον Γεωργάτο στο 80’ (έσωσε την εστία του ο Τσουνάκης).
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Πολυχρονιάδης, Μήταρης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Τσουνάκης, Δημήτρουλας, Χατζής, Πήττας, Παπασωτηρίου (67' Παρθένης), Γκόμπλιας, Λαγός, Δούβος (60' Κατσικώστας), Φράγκου (75' Αντωνόπουλος), Τσιγάρας, Γιαμάς.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Τσούκας, Μηναδάκης, Τσέλιος, Τασσόπουλος, Οικονόμου, Νικολέας (80' Κουσούλης), Νικηφοράκης, Μαγκουσοχατζάκης (55' Ευαγγελίου), Γεωργάτος, Δημητρίου (60' Σοφρόνι), Ζιάγκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money