Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 29Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



ΑΡΤΕΜΙΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 2–3
Αμφίρροπη αναμέτρηση ισοδύναμων ομάδων. Ο πρωτοπόρος Παθιακάκης προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο με σημαντικά διαιτητικά λάθη εις βάρος της γηπεδούχου ομάδας!
Στο 12' ο Τσούκα σούταρε και η μπάλλα βρήκε το χέρι παίκτη του Παθιακάκη εντός περιοχής. Το πέναλτυ δεν δόθηκε.
Στο 35' έγινε το 1-0 με ανύπαρκτο πέναλτυ που έδωσε ο διαιτητής και σκόραρε ο Ιορδανίδης (0-1). Στο 45' ο Κωστής πέτυχε το 0-2.
Στο β’ ημίχρονο η Άρτεμις «φόρτσαρε» και μείωσε στο 50’ με κτύπημα πέναλτυ του Κολάγκι (1-2) ενώ στο 70’ ο Ράσα με εκπληκτικό σουτ πολύ εκτός περιοχής, ισοφάρισε 2-2!
Πάντως, ο Παθιακάκης κατάφερε στο 80' να σημειώσει το νικητήριο τέρμα του με δυνατή κεφαλιά του Ιορδανίδη για το τελικό 2-3. Στο 88' ακυρώθηκε κι άλλο γκολ των γηπεδούχων, που πέτυχε ο Μητσιώνης…
Απέτυχαν οι διαιτητές Ζαχαρόπουλος – Κουτζιακουτζίδης, Σοφιάς. Οι υποδείξεις τους αμφισβητήθηκαν έντονα και πολλές φορές.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Χατζόπουλος, Αϊδώνης, Καζάλας, Διαμάντης, Μωυσιάδης, Μπαταβάνης (81’ Μητσιώνης), Τσούκα (32’ λ.τρ. Φυτιλής), Κολάγκι, Τσουκαλάς, Ράσα, Παπάζογλου (42’ λ.τρ. Σαντίκου).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Β. Παπαδόπουλος, Ασημάκης (82' Τσίγκος), Μπούτιβας (88’ Κατσός), Κωστής, Ντρένοβα, Αγγελίνας, Αθανασόπουλος (86' Γιώτης), Μ. Τασιούδης, Ιορδανίδης, Ρόμπολας, Αρβανιτάκης.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–3
Τέταρτη συνεχής νίκη των Καλυβίων! Αυτή την φορά στον Διόνυσο επί της τοπικής ομάδας με 3-1. Πάντως, τα Καλύβια δεν έπαιξαν όσο έπρεπε σοβαρά…
Μόλις στο 2’ άνοιξε το σκορ από τα Καλύβια με πλασέ του Ντίνου (0-1). Ο μαχητικός Διόνυσος αντέδρασε κι έχασε ευκαιρία με τον Αγγελόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 35’ λόγω αποβολής του Αντώνη Οικονομίδη με απευθείας κόκκινη κάρτα. Όμως, τα Καλύβια κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ στο 40’ με σουτ του Κρασσά (0-2).
Στο β’ ημίχρονο ο Διόνυσος πίεσε αλλά τα Καλύβια έπαιξαν καλή άμυνα και στο 58' πέτυχαν το 0-3 με πλασέ και πάλι του Κρασσά! Οι γηπεδούχοι αν και έδειχναν κουρασμένοι από το 60', κατάφεραν να μειώσουν στο 73’ με τον Μαυροκεφαλίδη (1-3).
Διαιτητές: Μανιώτης – Δ. Τζαφόλιας, Γουρνιάς.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Γιάννου): Πολεμίτης, Δήμτσας, Ζαβακόπουλος (80' Χάχαλης), Μίσιος, Κώνστας, Ευαγγελάτος (61' Αναστασίου), Σκαφίδας, Μαυροκεφαλίδης, Αγγελόπουλος, Ελευθερίου (70' Δ. Ραυτακόπουλος), Αγαπητός.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Πετούρης): Γαλανάκης, Πασκάλι, Ευθ. Τσομπανάκης, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Κρασσάς, Απέργης (82' Τσουμανάι), Ζατσελλάρι (60' Δημ. Οικονομίδης), Αντ. Οικονομίδης, Μποτσιβάλης, Ντίνος (75' Καραγιάννης).

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΑΝΟΙΞΗ 0–3
Χωρίς Αθανασόπουλο και Τσεβά στην σύνθεσή της, η Άνοιξη νίκησε 3-0 τον γηπεδούχο Αφιδναϊκό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία στις κινήσεις καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα και πέτυχε 3 τέρματα ενώ έχασε κι άλλες ευκαιρίες.
Στο 20' ο Τσιούμας με σουτ από κοντά πέτυχε το 0-1. Στο 35' ο Δαρζέντας με ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 0-2. Στο β’ μέρος η Άνοιξη παρ’ ότι
«χαλάρωσε» τις προσπάθειές της είχε στο 75' δοκάρι σε σουτ του Τσιούμα και στο 85' ο Τσιούμας κέρδισε πέναλτυ και ο Κυριάκης διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Διαιτητές: Μανιώτης – Πολυχρονιάδης, Χόικας.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Παναγόπουλος): Μορφονιός, Γκιόλλα, Μπεγκάι (75' Δ. Κουτσούκος), Νικηφοράκης, Δήμας (46' Μπαρούτι), Κλίσι, Δ. Ζουβερέλης, Μ. Ζουβερέλης, Τσαλίδης, Μίχας, Μπαλτάς (46' Γκοτζογιάννης).
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Κεφαλάς (46' Γεωργούσης), Τρακάκης, Κυριάκης, Κόλμπερ (60' Λαζαρίδης), Ράλλης, Οσμανάι, Τσιούμας, Δρακόπουλος (80' Λαγαστής), Δρόσος, Δαρζέντας.

ΩΡΩΠΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 1–0
Παιχνίδι ισοδύναμων ομάδων, με τον Ωρωπό να πετυχαίνει στο 17’ γκολ με ατομική ενέργεια του Λάζαρου Μίχα (1-0). Στο 30' η Βουλιαγμένη ζήτησε πέναλτυ σε ανατροπή του Λάμπρου Μαντακίδη. Στο 35' ακυρώθηκε γκολ του Παντελή Μαντακίδη ως οφ-σάιντ. Στο β’ μέρος η Βουλιαγμένη διατήρησε ελαφρά υπεροχή στις κινήσεις αλλά ήταν ακίνδυνη επιθετικά, παρά την πίεση που εξάσκησαν οι παίκτες της στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Νίκας, Κουτζιακουτζίδης. Η Βουλιαγμένη διατύπωσε παράπονα για την διαιτησία. Το ματς άρχισε με 35λεπτη καθυστέρηση, λόγω τροχαίου ατυχήματος που συνέβη στον βοηθό διαιτητή Χριστόπουλο, που αντικαταστάθηκε από τον Νίκα.
ΩΡΩΠΟΣ (Θεοφ. Σκαρμούτσος): Οσμάν Λουτφή, Μήτρου, Αμπάζι, Εδ. Σκαρμούτσος, Αλιάι, Γ. Μπαλόκας, Παπαγεωργίου, Κάναρης (80' Κολιαστάσης), Φιλλής (82' Σπ. Μίχας), Λάζ. Μίχας, Ευφραιμίδης (65' Κανάτας).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Μιχαλόπουλος, Ζακόπουλος, Χαλκιάς, Αντωνόπουλος, Βοργιάς (75' Νικολαΐδης), Καρδαμίτσης, Πουλάι, Παπαβασιλείου (46' Χαντάντ), Λ. Μαντακίδης, Π. Μαντακίδης (60' Ταγκούλης), Σωτηρόπουλος.

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 2–1
Με δύο γκολ του Οικονόμου στο α’ μέρος, ο Θησέας νίκησε γηπεδούχος τον Σαρωνικό με 2-1. Μόλις στο 3' ο Οικονόμου πέτυχε το 1-0 και ο Θησέας πήρε ελαφρά υπεροχή. Στο 20' ο Αδαμίδης ισοφάρισε 1-1 αλλά στο 25' πάλι ο Οικονόμου έδωσε προβάδισμα στον Θησέα (2-1). Στο β’ ημίχρονο υπήρξε αντίδραση αλλά όχι αποτελεσματική από πλευράς Σαρωνικού, κι έτσι ο Θησέας κράτησε σχετικά εύκολα το 2-1 και την νίκη.
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Μαραγκού, Πειρασμάκης.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Σόμογλου, Μηναδάκης, Βλασσόπουλος (57' Μαγγίνας), Τασσόπουλος, Τσέλιος, Νικολέας, Οικονόμου, Ξύδης (67' Κουσούλης), Ζιάγκος, Γεωργάτος, Νικηφοράκης (46' Δημητρίου).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Γ. Τσομπανάκης): Τσάιμος, Μαλατάνος, Καραγιάννης (46’ Κοντογιαννόπουλος), Μεγαγιάννης, Κετέογλου (62' Χαρίτος), Παπαγιάνι, Χρήστου, Στουραΐτης, Θεοφ. Τσομπανάκης (32' Ζέκης), Κοέχλερ, Αδαμίδης.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 3–1
Ο Παμπαιανικός έκανε 5 σουτ στο α’ ημίχρονο και πέτυχε 3 γκολ σε 35’ λεπτά παιχνιδιού! Έτσι, επικράτησε εύκολα του Πρωτέα, που δεν έπαιξε καλά.
Μόλις στο 3' ο Δούβος άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ (1-0). Στο 14' ο Γκόμπλιας απέφυγε 2 αντιπάλους και με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 34' ο Γκόμπλιας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλλα κτύπησε σε κάποιον αμυνόμενο και κατέληξε στα δίχτυα του Παπαβασιλείου (3-0). Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι «χαλάρωσαν» και ο Πρωτέας πήρε πρωτοβουλίες και δημιούργησε μερικές φάσεις. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 75’ ο Παπακωνσταντίνου (3-1).
Διαιτητές: Δραγάτης – Γκόντα, Παπαδιώτης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Τσουνάκης, Λάβδας, Χατζής, Πήττας, Παπασωτηρίου (25' λ.τρ. Δημήτρουλας), Γκόμπλιας, Φράγκου, Δούβος, Κατσικώστας, Τσιγάρας (65' Λαγός), Γιαμάς (75' Αντωνόπουλος).
ΠΡΩΤΕΑΣ (Παπαϊωάννου): Παπαβασιλείου, Καλαβρός (75' Ντούνης), Νίνα, Χύκα, Αναγνώστου, Κατσούλας, Τσιάτσιος, Θάνος (46' Ζντράβα), Πασσάς, Παπακωνσταντίνου, Σκούφης.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1–1
Μέτριο παιχνίδι και δίκαιη ισοπαλία στο Λαύριο. Ο Παλλαυρεωτικός δεν ήταν αποτελεσματικός ενώ ο Αετός έδειξε καλά στοιχεία και παραλίγο να έπαιρνε την νίκη.
Οι γηπεδούχοι στο πρώτο 15λεπτο είχε δύο φάσεις για γκολ με τον Δρούγκα και τον Παπαδόπουλο, τους οποίους σταμάτησε ο Βοτσίδης. Ο Αετός είχε στο 15' δοκάρι με τον Φρίγγη. Επίσης, ο Παλλαυρεωτικός στο 36' είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Νικολαΐδη, ενώ έχασε κι άλλη σημαντική ευκαιρία (σουτ του Ασλάνι).
Στο β’ μέρος ο Παλλαυρεωτικός βελτιώθηκε και πίεσε. Όμως η τύχη δεν τον ήθελε αφού είχε δύο ακόμη δοκάρια με Ασλάνι και Θεοφανίδη! Επιπλέον, ο Αετός σε αντεπίθεση (73’) κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με κεφαλιά του Ρακιπλάτι, κι αφού είχε προηγηθεί δοκάρι σε προσπάθεια του Ιωάννου. Τελικά, στο 91’ ο Φρίγγης «χρεώθηκε» με πέναλτυ σε χέρι εντός περιοχής και ο Κ. Παπαδόπουλος με εύστοχο κτύπημα ισοφάρισε 1-1.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Κουλοχέρης, Χριστόπουλος.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Κωνσταντινίδης, Πάνου, Νικολαΐδης, Σπυρόπουλος (80' Μπαλόπητας), Φετολλάρι (78' Ζουμάς), Θεοφανίδης, Δημητρόπουλος (75' Μωραΐτης), Δρούγκας, Ασλάνι, Κ. Παπαδόπουλος.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσίχλης): Βοτσίδης, Μοιρώτσος, Σερμαγιάς, Φρίγγης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Ρακιπλάρι (74' λ.τρ. Τσέρμος), Αρβανιτίδης, Γ. Γκούτσιας, Μουλλάκης (89' Μποζίνης), Ιωάννου (94' Παναγόπουλος).

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 0–4
Εύκολα πέρασε από τον Κουβαρά η Σταμάτα. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν κουρασμένοι από τον αγώνα της εμβόλιμης αγωνιστικής (την περασμένη Τετάρτη) και η καλύτερη Σταμάτα επεβλήθη με 3 γκολ του Μπουρτζαλιάνι.
Στο 20' ο Τορλαχίδης έδωσε στον Άννινο, κι εκείνος με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 35' ο Τορλαχίδης έκανε σέντρα, κι έγινε χέρι εντός περιοχής από αμυνόμενο. Ο διαιτητής έδωσε το πέναλτυ και ο Μπουρτζαλιάνι το μετέτρεψε σε γκολ (0-2).
Στο β' μέρος δεν άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να υπερτερούν και σημείωσαν δύο ακόμη τέρματα. Στο 70' ο Μπουρτζαλιάνι εκμεταλλεύθηκε ασταθή απόκρουση του Καραογλάνη σε μακρινό σουτ του Χρυσανθόπουλου και με πλασέ έγραψε το 0-3. Στο 78' πάλι ο Μπουρτζαλιάνι, μετά από λάθος του Καραογλάνη σε σουτ του Τορλαχίδη, διαμόρφωσε το τελικό 0-4.
Διαιτητές: Γκούγκαρης – Μπουξμπάουμ, Γκούβας.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Καραογλάνης, Μπουλούμπασης, Μικιρδιτσιάν (65' Ρέρρας), Λιάπης, Σύρος, Πρίφτης, Τόλιας, Χατζής (49' Σωφρονάς), Σταμάτης, Βαρσαμογιάννης (74' Νικολακόπουλος), Ζαφειρόπουλος.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κοπελάκης): Πρωτοπαππάς, Τσαγκαράκος, Σμυρναίος, Μπόρας, Κριεμάδης (74' Παπάζης), Κ. Πέππας, Άννινος, Χρυσανθόπουλος, Σάββας (65’ Χαμπέρης), Μπουρτζαλιάνι, Τορλαχίδης.

* ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΓΕΡΑΚΑΣ 0–3 α.α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money