Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΜΑΡΚΟ 1–2



Η κεφαλιά του Δημητρακόπουλου για το 1-1 στο 68'

Η Μαρκό πήρε απόλυτα δικαιολογημένα και με ανατροπή του σκορ, τη νίκη που «έψαχνε» στο Λαύριο, αφού η Λαυρεωτική παρά το γρήγορο γκολ με το οποίο προηγήθηκε, έχασε τον προσανατολισμό της και δεν …βλεπόταν! Και τα τρία γκολ της συνάντησης προήλθαν από στημένες φάσεις.
Το 1-0 έγινε στο 5’ με κεφαλιά του Ντε Σόουζα, μετά από κτύπημα κόρνερ του Μαραγκού. Η Μαρκό ισοφάρισε στο 68’ με κεφαλιά του Δημητρακόπουλου, μετά από κτύπημα φάουλ (1-1). Η ανατροπή έγινε στο 87’ όταν πάλι μετά από κτύπημα φάουλ, η άμυνα της Λαυρεωτικής δεν έδιωξε σωστά την μπάλλα και ο Βασιλός απλά την έσπρωξε στα δίχτυα (1-2).
Η Μαρκό μόχθησε περισσότερο και δημιούργησε ευκαιρίες στο 35’, το 40’ και το 50’ με μόνιμο εκφραστή τον Δημογιάννη. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν στο γκολ που πέτυχαν στην αρχή και σχεδόν τίποτε άλλο. Είχαν μόνο μια καλή ευκαιρία να σκοράρουν στην αρχή του β’ μέρους, αλλά ο Κακαγιάς αντέδρασε καθοριστικά.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Δ. Τζαφόλιας, Βιτσεντζάτος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Προβατάς): Γ. Παππάς, Τσιάμης, Τζώρας, Πώχος, Ακαρέπης, Μουρίκης (73' Βουκελάτος), Π. Βανγκέλι, Μαραγκός, Βουλωμένος, Μπάστος, Ντε Σόουζα (55' Μπετζέρα).
ΜΑΡΚΟ (Φαράκος): Κακαγιάς, Σκόρδας, Σιδέρης (86' Τζανής), Πλίτσης, Κοντογιάννης, Ρεντζής, Δημογιάννης, Δημητρακόπουλος, Γκριμέκης (57' Βασιλός), Γκεμίσης, Λάππας (80' Κουτρομάνος).
* Ο εορτάζων προπονητής της Μαρκό Γιώργος Φαράκος, δήλωσε μετά τη λήξη του παιχνιδιού: «Όλα τα παιδιά πάλεψαν γι αυτή την μεγάλη νίκη και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Για εμάς δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος, για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money