Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

AΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 2–0



Με σκόρερ τον πολύ καλό Σεΐτι, ο πρωταθλητής Αήττητος νίκησε στα Σπάτα την αγωνιστική Μάχη με 2-0. Η νίκη αυτή προσέφερε ιδανικό λόγο γιορτής των Σπαταναίων, για την συμπλήρωση 70 ετών από την ίδρυση της δημοφιλούς ομάδας τους.
Μόλις στο 2’ ο Αλεξίου έδωσε στον Σεΐτι, κι αυτός με ψύχραιμο σουτ πέτυχε το 1-0. Η Μάχη αντέδρασε και στο 12’ είχε δοκάρι με τον Νταή ενώ στο 18' κέρδισε πέναλτυ που εκτέλεσε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας Συρίγος. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να απειλούν, πρώτα με κεφαλιά του Νταή και μετά με προσπάθεια του Σωτηριάδη, τον οποίο πρόλαβε οριακά με τάκλιν ο Τσέπας…
Ο Αήττητος δημιούργησε κι αυτός ευκαιρίες και στο 49’ ο Μασκλαβάνος έκανε σέντρα-σουτ, η μπάλλα πήγε στον Σεΐτι, που με πλασέ σημείωσε το 2-0. Το υπόλοιπο παιχνίδι είχε ενδιαφέρον, καθώς εξελίχθηκε «ανοικτό», με χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο Γκούμας είχε σουτ μόλις άουτ, ο Μασκλαβάνος απέτυχε να σκοράρει από καλή θέση (για τους γηπεδούχους) και ο Λευτ. Παπαδόπουλος έφθασε κοντά στο γκολ από πλευράς Μάχης.
Διαιτητές: Φωστέρης – B. Τζαφόλιας, Μακρής. Στο 70’ απεβλήθη από τον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής της Μάχης Σταύρος Ηλιόπουλος, για δικαιολογημένη διαμαρτυρία σε σοβαρό λάθος των διαιτητών και κακή συνεννόηση διαιτητή και α’ βοηθού!
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Συρίγος, Αλεξίου (81' Σέλβια), Τσέπας, Τσαλάκου, Μωυσιάδης, Σκαφίδας (76' Αλήμπας), Αρκουμάνης (78' Λαζάρου), Σεΐτι, Μασκλαβάνος, Γκούμας, Σκούμας.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Δ. Παππάς, Κ. Σένε (60' Παρούσος), Τσέλα, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Μουρούτης (60' Ραπτογιάννης), Νταής, Α. Σένε, Μίχας (80' Σιδέρης), Λευτ. Παπαδόπουλος.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money